Gyász! Elhunyt a Ferrari egykori pilótája, Chris Amon

Forrás: Ina/Ina/Jean Claude Mallinjod -
halál Chris Amon Ferrari Forma1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének 73. évében elhunyt Chris Amon Forma-1-es versenyző. A Ferrari egykori technikai igazgatója azt mondja, sohasem dolgozott együtt jobb pilótával.

Hatéves kora óta vezetett az új-zélandi Chris Amon, aki életének 73. évében hunyt el szülőhazájában, rákbetegségben. A '60-as és '70-es évek egyik legtehetségesebb F1-es pilótája volt, sokak szemében az egyik legjobb azok közül, akik nem tudtak futamot nyerni. A Ferrari legendás technikai igazgatója, Mauro Forghieri szerint Amon "messze a legjobb tesztpilóta, akivel valaha együtt dolgoztam" - írja a GP-hírek.

Forrás: Ina/Ina/Jean Claude Mallinjod

Az F1-ben 96 nagydíjon indult, 5 pole pozíciót szerzett, és 7 futamon összesen 183 körig vezette a mezőnyt. Tizenhárom különböző csapat színeiben indult, ez a mai napig rekord.

Őrizetbe vettek egy szíriai férfit terrorizmus gyanújával Olaszországbanhttp://www.life.hu/news/20160803-orizetbe-vettek-egy-sziriai-ferfit-terrorizmus-gyanujaval-olaszorszagban-iszlam-allam-sziria.htmlA terrorizmus elleni olasz nyomozóhatóság őrizetbe vett egy fiatal szíriai férfit Genovában - közölte az olasz rendőrség szerdán Twitteren. A hatóság közleménye szerint a férfi dzsihadista harcosokat toborzott. News--Franciaországba készülsz nyaralni? Minden megváltozotthttp://www.life.hu/news/20160802-franciaorszagban-a-merenyletek-ota-minden-megvaltozott-gepfegyveres-katonak-a-strandokon.htmlSokan biztosan nem akarnak mostanában Franciaországba nyaralni, de azok, akik mégis oda utaznak, teljesen más látványra számíthatnak, mint előtte. Gépfegyveres rendőrök és katonák masíroznak a strandokon,. News--Megkéseltek három embert Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160802-megkeseltek-harom-embert-budapesten-az-astorianal-hetfon-este.htmlHétfőn este 10 körül a Rákóczi úton egy ismeretlen férfi feltehetően késsel megsebesített három embert, később pedig elmenekült a helyszínről. A sérülteket kórházba szállították.News--Meghalt Gloria DeHaven színésznőhttp://www.life.hu/news/20160801-meghalt-gloria-dehaven-szineszno-egyutt-jatszott-tobbek-kozott-charlie-chaplinnel.htmlKilencvenegy éves korában meghalt Gloria DeHaven, Hollywood hőskorának egyik utolsó sztárja – írja a The Guardian. News--Őrizetbe vettek egy testvérpárt Belgiumban - merényletre készültekhttp://www.life.hu/news/20160731-orizetbe-vettek-egy-testverpart-belgiumban-merenyletet-terveztek-dzsihadistak-voltak.htmlVádat emeltek szombaton terrorcselekmény tervezése és dzsihadista szervezetben való részvétel gyanúja miatt az előző nap őrizetbe vett Noureddine H. ellen, míg testvérét, Hamza H.-t szabadlábra helyezték - közölte a belga ügyészség. News--Kis híján az esküvője napja lett a halálának dátuma http://www.life.hu/news/20160730-a-menyasszonynak-majdnem-az-eskuvojenek-napja-lett-a-halalanak-datuma.htmlA kínai CM Leung a világ legextrémebb fotósai közé tartozik, többnyire az őrült képeinek köszönhetően vált híressé. A fotós legutóbb is nagy feladatra vállalkozott, ám a végeredmény sokkoló lett! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.