Kigyulladt és lezuhant egy utasszállító repülőgép Dubaiban

repülő tűz repülőtér Dubai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leszállás közben kigyulladt egy utasszállító repülőgép Dubai repülőterén, szerdán. A Trivandrumból érkező, az Emirates légitársaság kötelékébe tartozó Boeing 777-es fedélzetén lévő 300 ember közül mindenki jól van.

Lángok csaptak fel az Emirates légitársaság Boeing 777-es repülőjének fedélzetén,

miután a gép nem megfelelően landolt.

A gép Indiából, Trivandrumból tartott Dubaiba, a repülő pedig pont a leszállás utáni pillanatokban gyulladt ki, majd egy robbanás is hallatszódott. Szerencsére még időben sikerült kimenekíteni a 282 utast, és a 18 fős személyzetet. A megdöbbentő pillanatokat megörökítette egy kamera is.

A tüzet már sikerült eloltani. Egyelőre még nem tudni, hogy mi okozta a problémát: a gyanú szerint nem működött a repülőgép futóművének nyitószerkezete, nem nyíltak le a kerekek, de a jobb oldali motor hibája is felmerült. A baleset óta lezárták a repülőteret és minden le és felszállást felfüggesztettek - számolt be a Daily Mail.

Megkéselte a rajta segítő mentőst a betépett tinédzser Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160803-majdnem-megolte-a-a-mentost-a-betepett-tinedzser-budapesten.htmlAkár 15 évet is rácsok mögött tölthet az a 16 éves budapesti fiú, aki a vádirat szerint drogozott, majd tévképzetei miatt megkéselte a kiérkező mentőst. Végrehajtandó börtönbüntetést indítványoztak ellene. News--Bár Janklovicsnak fogalma sincs a futballról, mégis fociszakértő letthttp://www.life.hu/news/20160802-bar-janklovicsnak-fogalma-sincs-a-futballrol-megis-fociszakerto-lett.htmlJanklovics Péter színész-humorista eddig azt sem tudta, hogy a focit eszik-e vagy isszák, most pedig Karl-Heinz Rummenigge cipőjéről és a Metodo felállásról papol. News--Alighogy felavatták a Bud Spencer parkot, rögtön el is búcsúzhatunk tőlehttp://www.life.hu/news/20160802-elbucsuzhatunk-a-bud-spencer-parktol.htmlVasárnap nem hivatalos parkavatót tartottak a Kaszásdűlő HÉV-megálló közelében, a parkot pedig a nemrég elhunyt Bud Spencerről nevezték el. Hétfőn azonban az óbudai önkormányzat fejezte ki nem tetszését. NewsOrigoA szülők fizettek azért, hogy a HIV fertőzött férfi elvegye gyermekük szüzességéthttp://www.life.hu/news/20160727-a-szulok-fizettek-azert-hogy-az-aids-es-ferfi-elvegye-a-gyermekuk-szuzesseget.htmlEric Aniva munkáját tekintve "hiéna". Malawiban ugyanis így nevezik azokat a férfiakat, akiknek azért fizetnek a szülők, hogy elvegye lányaik szüzességét. Erőszakkal. News--Hihetetlen, de Selena Gomez egyetlen posztjával százmilliókat kaszálhathttp://www.life.hu/news/20160721-hihetetlen-de-selena-gomez-egyetlen-posztjaval-154-millio-forintot-kaszalt.htmlSelena Gomez bebizonyította, hogy elég, ha megmozdítja a kisujját, máris 154 millió forint áll a házhoz. Nem csoda, hiszen 90 millió ember követi az Instagramon, több mint 60 millióan a Facebookon, és közel 40 millióan a Twitteren. NewsOrigo38 millió forint egy Schumachernek-relikviáért? Igen!http://www.life.hu/news/20160718-sosem-talalja-ki-mennyit-kernek-schumacher-osregi-autojaert.htmlHihetetlen árat kell fizetnie annak, aki Schumacher 1998-as Mercedes E 55 AMG kombijában szeretne autókázni. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.