Gyász! Meghalt a híres amerikai színész, David Huddleston

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Bennett Raglin -
halál film színész David Huddleston A nagy Lebowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Huddleston A nagy Lebowski című moziklasszikus egyik szereplőjeként lett világhírű. A rossz hírt a felesége közölte a sajtóval. 

A család csütörtöki közlése szerint a színész kedden hunyt el az új-mexikói Santa Fében szív- és veseelégtelenségben. A színész közel hatvan filmben játszott, köztük Bud Spencer és Terence Hill oldalán a Nyomás utána! című akcióvígjátékban.

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Bennett Raglin

Egyik legnagyobb filmsikere az 1998-as A nagy Lebowski a Coen-fivérek rendezésében - írja a Rollingstone.

35 fokos forróság jön ma: Íme a hétvége időjárása!http://www.life.hu/news/20160805-ime-a-hetvege-idojarasa-elorejelzes-35-fokos-forrosag-jon-penteken.htmlPénteken országszerte 30 fok felett alakul a csúcsérték, sőt az Alföldön 35 fok körüli forróság is lehet. Napközben a sok napsütés után délután gomolyfelhők jelennek meg az égen, és északnyugaton egyre többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. Néhol jégeső is előfordul.NewsOrigoLetartóztattak egy amerikai rendőrt - az Iszlám Államot sgítettehttp://www.life.hu/news/20160803-washingtonban-letartoztattak-egy-rendort-az-iszlam-allam-segitesenek-gyanujaval.htmlLetartóztattak egy rendőrt Washingtonban szerdán az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet segítésének gyanújával.News--Először hallhatjuk az “új” Himnuszt Rióban!http://www.life.hu/news/20160803-a-rioi-olimpian-hallhatjuk-eloszor-a-himnusz-uj-valtozatat-mait-mar-2013ban-elkeszitettek.htmlA Himnuszunk új változatát a MÁV Szimfonikus Zenekar a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) megkeresésére készített el, először Rio de Janeiróban csendülhet fel. News--Döbbenetes videó: a nyílt utcán ütött le egy férfit, majd továbbsétált http://www.life.hu/news/20160803-keresik-a-rendorok-a-bantalmazot-a-nyilt-utcan-utott-le-egy-ferfit-majd-elsetalt-a-tamado.htmlAz ismeretlen férfi előzetes szóváltás nélkül megütött egy férfit Terézvárosban. Az esetről videó is készült. NewsThinkstockMeghalt Gloria DeHaven színésznőhttp://www.life.hu/news/20160801-meghalt-gloria-dehaven-szineszno-egyutt-jatszott-tobbek-kozott-charlie-chaplinnel.htmlKilencvenegy éves korában meghalt Gloria DeHaven, Hollywood hőskorának egyik utolsó sztárja – írja a The Guardian. News--Elgázoltak egy fiatal nőt Pokémon Go-zás közbenhttp://www.life.hu/news/20160801-pokemon-go-jatek-kozben-brutalisan-elutottek-ausztraliaban-egy-22-eves-not-tanami-naylert.htmlGyalogosátkelőn, lopott autóval gázolta el a 22 éves Tanami Naylert a sofőr, aki a piros lámpa ellenére fékezés nélkül száguldott át a kereszteződésen. A sofőr gyalog menekült el a helyszínről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.