Meghaltak az ikerlányai, mert a kocsiban hagyta őket

kocsi ikerlány autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy georgiai apát letartóztatott a rendőrség miután ikerlányai elhunytak. A férfi a forró autóban hagyta a 15 hónapos gyerekeket, akiknek életét már nem tudták megmenteni.

A szomszédok hívták a 911-et, miután csütörtök este a férfi kiabálására lettek figyelmesek. A kiérkező mentősök látták, ahogy férfi a gyerekmedencében próbálja újraéleszteni a gyereket. Számos jégakku is volt a medencében, amit a szomszédok hordtak át, hogy

ezzel is csökkentsék a kislányok túlhevült testhőmérsékletét.

A gyerekeket azonban hiába szállították kórházba, életüket már nem lehetett megmenteni.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Az ikrek apját, a 24 éves Asa North-ot egyelőre kétrendbeli szándékos emberöléssel vádolják valamint kétrendbeli gondatlanságból elkövetett emberöléssel. Azt még egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a tényleges vád, mivel ez a pénteki boncolás eredményétől függ. Az anya a baleset idején nem volt a városban, mert egy beteg rokonát látogatta meg, de azóta visszatért.

Az autót lefoglalta a rendőség.

Ha a vizsgálat kideríti, hogy a hőség miatt haltak meg a gyerekek, akkor ebben az évben 24-re emelkedik azoknak a gyereknek a száma, akik azért haltak meg, mert a hőségben a kocsiban hagyták őket a szüleik.

Átlagosan évente 37 gyermek hal meg hőguta miatt az autóban, a legrosszabb év 2010 volt, amikor 49-en vesztették életüket. Az elhunytak 87%-a 0-3 év közötti volt - számolt be a Blikk.

Gyerekek, akik a családi autóban lelték halálukat

Véletlen baleset? Szülői felelőtlenség? Eltervezett gyilkosság? Nem telik el úgy nyár, hogy ne érkezne hír felforrósodott kocsiban hagyott gyerekek tragikus eseteiről. Az alábbi brutális történetekből érdemes mindenkinek levonni a tanulságot: fokozottan figyeljünk szeretteinkre, hiszen akár egy meggondolatlan döntés is drámai következményekkel járhat. A teljes cikket itt elolvashatod!

Egy kukásautó tetején randalírozott az éhes medvehttp://www.life.hu/news/20160805-hihetetlen-egy-kukasauto-tetejen-randalirozott-az-ehes-medve.htmlKözel 8 kilométert utazott egy kukásautó tetején egy éhes medve az Egyesült Államokban. NewsOrigoA tizenegy éves fiú bepattant egy buszba, majd elvitte egy körrehttp://www.life.hu/news/20160805-egy-tizegyeves-fiu-ellopott-egy-buszt.htmlEgy tizenegy éves német fiú meglátott egy forgalomból kivont buszt a javítóműhelyben, majd felcsillant a szeme, és úgy döntött, hogy ellopja. News--Kigyulladt és lezuhant egy utasszállító repülőgép Dubaibanhttp://www.life.hu/news/20160803-elkepeszto-leszallas-kozben-kigyulladt-egy-utasszallito-repulogep-dubaiban.htmlLeszállás közben kigyulladt egy utasszállító repülőgép Dubai repülőterén, szerdán. A Trivandrumból érkező, az Emirates légitársaság kötelékébe tartozó Boeing 777-es fedélzetén lévő 300 ember közül mindenki jól van. NewsThinkstockFélelmetes! Hosszan nézte az otthonában alvó párt a betörő - videóhttp://www.life.hu/news/20160729-elkepeszto-hosszan-nezte-az-alvo-part-a-betoro.htmlA pár mit sem sejtve szunyókált, csak később, a biztonsági kamerájuk felvételeit nézegetve látták meg, hogy egy betörő nézte őket hosszan a lépcsőjük tetejéről. NewsAFPElfogták a gödöllői, tragédiával végződött rablás gyanúsítottjáthttp://www.life.hu/news/20160729-ez-a-ferfi-lehet-a-godolloi-tragediaval-vegzodott-rablas-gyanusitottja.htmlElhunyt a Turay Ida Színház egyik munkatársa, Zsófia. A 24 éves lány meg akarta akadályozni, hogy ellopják autóját, de a tolvaj egy árokba borult a kocsival, ami maga alá temette az áldozatot is. A tettes elmenekült a helyszínről. A férfit a tragédia másnapján, péntek délután elfogták. News--Nemsokára érkezik a pisiből készült sörhttp://www.life.hu/news/20160727-erkezik-a-pisibol-keszult-sor.htmlElég szokatlan ötlettel álltak elő a tudósok: a vizeletünkből készítenének sört. Ha azt hiszed viccelünk, olvass tovább! NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.