"Az email egy újfajta stresszfaktor a modern dolgozók életében"

Forrás: Thinkstock -
email Franciaország munkaidő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
    Egyértelmű az összefüggés: ha az alkalmazottat a munkaidő lejárta után is levelekkel bombázzák munkaügyben, nagy a valószínűsége annak, hogy érzelmileg kimerül, frusztrálódik, és a magánélet és munka közötti érzékeny egyensúly is felbomlik életében.

Egy friss kutatás szerint egyértelmű, hogy a munkaidőn túli céges levelezgetés számos negatív hatással jár. A felmérésben 365 dolgozó felnőtt ember vett részt, és kiderült, hogy a pihenés helyetti kényszerű munka a kiégés tüneteit is felerősítette.

Forrás: Thinkstock

A szakember szerint az email azért is lehet veszélyes eszköz, mert így az alkalmazott képtelen elválasztani a szabadidőt a munkától, és a végén teljesen összezavarodik, és érzelmileg kimerül.

Kiss Ramóna: „Ha a gyerekeim sírnak, én is velük pityergek"http://www.life.hu/sztarok/20160805-kiss-ramona-toth-vera-trap-kapitany-lesznek-az-rtl-klub-kicsi-oriasok-csapatkapitanyai.htmlA Kicsi óriások vadonatúj tehetségkutató műsor csapatkapitányait, Tóth Verát, Trap kapitányt és Kiss Ramónát faggattuk szigorról, meghatódásról és a gyerekekhez fűződő viszonyukról. TV + Sztárok--Ismét csúnyán megalázta Sebestyén Balázs Ördög Nórithttp://www.life.hu/sztarok/20160806-sebestyen-balazs-ordog-norit-alazta.htmlAzt nem tudni, hogy Sebestyén Balázs miért pikkel Ördög Nórára, de tény, minden alkalmat megragad, hogy beszóljon egykori kolléganőjének. Tavaly A Kocka kapcsán nyilatkozott Nóriról, korábban pedig azt fejtegette, hogy morális árulásnak tartja, ahogy Ördög az RTL Klubtól a TV2-höz igazolt. Nos, Balázs ezúttal sem tett lakatot a szájára. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly újra színpadra áll, megbocsájtották a botrányokat http://www.life.hu/sztarok/20160806-gesztesi-karoly-hamarosan-visszater-a-szinpadra-elneztek-a-sztar-botranyait.htmlA színész hónapokkal ezelőtt botrányokkal vonult ki a magyar művészvilágból. A hírek szerint azonban hamarosan visszatér, sőt már több előadást is meghirdettek a nevével. TV + Sztárok--Puzsér Róbert újból beszólt Hajdúnak: csípős megjegyzések a Facebookon http://www.life.hu/sztarok/20160805-puzser-robert-csunyan-beszolt-hajdu-peternek-nem-bir-magaval-a-kritikus.htmlPuzsér Róbert állítja: akit meghurcolnak, annak nem szégyen reszketnie. Igen, még mindig Hajdú Péter válásáról posztol az egykori műsorvezető. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huNyereményjáték! Emlékszel miért sikerült rosszul Évi randija?http://www.life.hu/sztarok/20160805-nyeremenyjatek-a-viva-masodik-randi-cimu-adasaban-ada-segitett-evinek-aki-mindig-ugyanazt-a-hibat.htmlAda a VIVA legutóbbi Második randi című adásában segített a soron következő civil szereplőnek, Évinek, aki mindig ugyanazt a hibát követte el az első randin! TV + Sztárok--Egy híján 30 éves lett Fluor Tomi!http://www.life.hu/sztarok/20160805-fluor-tomi-29-eves-lett-valoszinuleg-elnoki-bulija-lesz-a-rappernek.htmlEleinte Fluorid, később Fluor Filigran néven futott Tomi, de igazán a letisztultabb Fluor néven vált ismertté. A Mizu című sláger hozta el számára a sikert, de azóta már együttesben utazik a ma 29 éves rapper. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.