Újabb botrány Rióban: ellopták a brit úszóválogatott úszódresszeit

Forrás: MTI/EPA/EFE/Antonio Lacerda -
válogatott Rio de Janeiro olimpia 2016 olimpia RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szivárgó csövek, kiálló vezetékek és bűz: nem is olyan rég ez fogadta az olimpiai faluba látogatókat, ráadásul a dán sportolók után most a brit úszóválogatott is beállhat azok közé, akiket megloptak. Nekik az úszódresszük tűnt el nyomtalanul.

Mint arról beszámoltunk, sokan lakhatatlannak tartják az olimpiai falut, ezért az ausztrálok például be sem költöztek a komplexumba. Kiálló vezetékekről, szivárgó csövekről, eldugult vécéről és rossz világításról beszélt az Ausztrál Olimpiai Bizottság szóvivője a Sidney Morning Heraldban.

De nem csak ez okoz gondot!

Legutóbb ugyanis egy iPad, mobiltelefonok és ruhadarabok tűntek el a dán küldöttség szállásáról. Morten Rodtwitt, a delegáció vezetője elmondta, hogy bár korábban jelezték, változatlanul sok az akkreditáció nélkül közlekedő munkás és takarító a faluban.

Forrás: MTI/EPA/EFE/Antonio Lacerda

A napokban pedig a brit úszóválogatott táskái tűntek el, azok amelyekben a csapat úszódresszei is voltak, ráadásul még nagyobb probléma, hogy sokuknak már szombaton szüksége lenne a ruhákra, de egyelőre csupán annyit tudtak tenni, hogy kitiltották a szobájukból a takarítókat - számolt be a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.