Férjével közös képpel köszöni a gratulációkat Hosszú Katinka - Nézd meg őket!

úszás Rio 2016 Hosszú Katinka Shane Tusup RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka fantasztikus úszással, világrekorddal nyerte meg a magyar küldöttség második aranyérmét a riói olimpián. Az egész ország büszke rá, ő pedig a Facebookon is megköszönte a gratulációkat. 

Azt már megmutattuk, miként szurkolt Tusup Katinkának, aki azóta közös fotót posztolt a Facebookra.

Katinkától persze nem csak Shane és mi magyarok dobtunk egy hátast. Az ezüst-és bronzérmes úszólányok is fantasztikusnak találják a teljesítményét. "Nem figyeltem, mennyivel van előttem, csak arra koncentráltam, hogy dobogóra állhassak. Elképesztő időt úszott, felnéztem az eredményjelzőre és szinte sokkolt, amit láttam. Gratulálok neki, fantasztikus volt" - idézte az olimpia hivatalos honlapja Diradót. A bronzérmes Garcia ehhez annyit tett hozzá: "Katinka elképesztő, azt csinál a medencében, amit csak akar."

"Katinka elképesztő, azt csinál a medencében, amit csak akar"http://www.life.hu/news/20160807-hosszu-katinka-400-meter-vegyesen-olimpiai-aranyat-nyert-ezustermes-amerikai-maya-dirado-es-a.htmlAz ezüstérmes amerikai Maya Dirado és a harmadikként célba csapó spanyol Mireia Belmonte Garcia szerint is csodálatos úszást mutatott be a világcsúccsal olimpiai bajnok Hosszú Katinka 400 méter vegyesen, a riói játékok szombati napján. News--Mintha dézsából öntenék - Erős lehűlés várhatóhttp://www.life.hu/news/20160807-eros-lehules-varhato-csutortoktol.htmlNagy eséllyel áznak bőrig a Sziget-fesztiválosok. Esőkabát, gumicsizma kötelező. NewsOrigoSzász Emese szerezte az első aranyat Rióban http://www.life.hu/news/20160807-szasz-emese-szerezte-az-elso-aranyat-rioban-parbajtorben.htmlSzász Emese aranyérmet nyert szombaton párbajtőrben, ezzel övé az első magyar dobogós helyezés a riói olimpián.News--"Az email egy újfajta stresszfaktor a modern dolgozók életében"http://www.life.hu/news/20160806-a-munkaido-utani-email-valtasok-nem-tesznek-jot-az-alkalmazott-lelkenek.html Egyértelmű az összefüggés: ha az alkalmazottat a munkaidő lejárta után is levelekkel bombázzák munkaügyben, nagy a valószínűsége annak, hogy érzelmileg kimerül, frusztrálódik, és a magánélet és munka közötti érzékeny egyensúly is felbomlik életében. News--Árulkodó arcvonások: Magasan hordott szemöldök, a hangsúlyos arccsont, kerekebb archttp://www.life.hu/news/20160806-az-arcvonason-nem-az-arckifejezesen-mulik-kiben-bizunk-meg.html Nem az arckifejezés, hanem inkább bizonyos arcvonások azok, amelyek segítenek eldönteni, hogy a másik ember megbízható-e. Két tanulmány is megállapította, hogy csupán arcvonás alapján mérlegelünk, amikor azt hisszük, hogy emberismeretünkre hagyatkozunk.News--Meghalt Gloria DeHaven színésznőhttp://www.life.hu/news/20160801-meghalt-gloria-dehaven-szineszno-egyutt-jatszott-tobbek-kozott-charlie-chaplinnel.htmlKilencvenegy éves korában meghalt Gloria DeHaven, Hollywood hőskorának egyik utolsó sztárja – írja a The Guardian. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.