Brutális gyilkosság: megerőszakolhatták és fel is gyújthatták a fiatal nőt!

Forrás: Instagram6Vanessa Marcotte -
gyilkosság égés Google nemi erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Futni indult, de soha nem tért haza. A Google egyik alkalmazottját meggyilkolták a hétvégén, mindössze fél órányira az édesanyja házától, Massachusetts államban.

Közel 30 éve nem történt gyilkosság abban a kisvárosban, ahol holtan találták meg a 27 éves nőt. Vanessa Marcotte New Yorkban élt, és a Google-nél dolgozott, de a hétvégén meglátogatta édesanyját Massachusetts államban. Vasárnap délután pedig a közeli erdőbe indult el kocogni, onnan viszont soha nem tért haza.

Forrás: Instagram6Vanessa Marcotte

Több órányi keresés után az erdőben találtak rá a rendőrök Vanessa Marcotte holttestére. A halál okáról hivatalos közlést nem adtak ki, de az biztos, hogy gyilkosság történ. Egy forrás szerint pedig

a rendőrök nem zárják ki annak a lehetőségét sem, hogy szexuális bántalmazás történt,

valamint úgy vélik, a tettes fel is gyújtotta a lány testét. Vanessa fején, kezén és lábán ugyanis égési sérüléseket találtak - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.