Dráma az olimpián! Vigasztalhatatlan a cipő nélkül célba érő futónő

Forrás: AFP/Jewel Samad -
Etenesh Diro cipő RioLife2016 futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drámai versenyben esett ki a női 3000 méteres akadályfutás előfutamából Etenesh Diro, az etiópok olimpiai 6., világbajnoki 5. futója.

Az atléta a 3000 méteres akadályfutás harmadik előfutamában egy baleset részese volt, miután ráléptek a lábára, letaposták a cipőjét.

Forrás: AFP/Jewel Samad

Megpróbálta ugyan visszahúzni a jobb lábára, de ezzel nagyon sok időt veszített végül eldobta a lábbelijét és a mezőny után eredt, de már nem érte utol a legjobbakat.

Forrás: AFP/Jewel Samad

A futamot a kenyai Jepkemoi 9:24.61 perces idővel nyerte, Diro csupán a hetedik lett (9:34.70), és kiesett.

A célba érkezve a földön ülve sírva fakadt, végül az egészségügyi személyzet támogatásával, a szurkolók tapsa közepette hagyta el a pályát.

Forrás: AFP/Olivier Morin
Micsoda fotó! Ez a kisfiú előzte meg ma reggel a világverő Phelpszethttp://www.life.hu/news/20160813-michael-phelps-es-olimpiai-bajnok-legyozoje-joseph-schooling-kozos-foton.htmlMint ismeretes, szingapúri Joseph Schooling nyerte a 100 méteres pillangóúszást a riói olimpián, mögötte hármas holtversenyben a Cseh László, Chad Le Clos, Michael Phelps trió lett a második. News--Kikaptak a vízilabdás lányok, Ausztrália lesz a következő ellenfélhttp://www.life.hu/news/20160813-a-magyar-noi-vizilabda-valogatott-otgolos-vereseget-szenvedett-a-cimvedo-amerikaiaktol.htmlA magyar női vízilabda-válogatott ötgólos vereséget szenvedett a címvédő amerikaiaktól, így csoportharmadikok lettünk a pólótornán Rióban. News--Leila, Liina és Lily Luik: Holnap futnak a dögös hármasikrek Rióbanhttp://www.life.hu/news/20160813-leila-liina-es-lily-luik-vasarnap-futnak-a-dogos-harmasikrek-rioban.htmlSohasem fordult még elő az újkori olimpiák történetében, hogy egypetéjű hármas ikrek egymás ellen versenyezzenek. Vasárnap az észt Leila, Liina és Lily Luik arra készül, hogy Rióban lefussa a 42 195 métert, azaz a maratoni távot. News--Tragédia Rióban! Haláleset történt az olimpiai falubanhttp://www.life.hu/news/20160813-tragedia-rioban-halaleset-tortent-az-olimpiai-faluban.htmlMeghalt a francia teniszválogatott fizioterapeutája, Patrick Bordier pénteken a riói olimpián. NewsOrigoItt a kép, amit már nagyon vártunk: Hosszú Katinka érmeivel mosolyog!http://www.life.hu/news/20160813-hosszu-katinka-uszono-harom-arany-es-egy-ezusterevel-mosolyog.htmlMint ismeretes, Hosszú Katinka ma hajnalban három aranyérme után egy ezüstöt is szerzett. Az úszónő persze egy kicsit sem csalódott, és büszkén posztol a szerzeményeivel. News--"Négy éremnél nem bánkódhatom” - Hosszú Katinka így kommentálta ezüstérméthttp://www.life.hu/news/20160813-hosszu-katinka-uszono-ugy-kommentalta-ezustermet-hogy-negy-eremnel-nem-bankodhat.htmlHosszú Katinkának nem sikerült beállítania Keleti Ágnes rekordját a riói olimpián. A 200 hát döntőjében szinte végig vezetett, ám az utolsó métereken lehajrázta őt Maya Dirado, hat századdal nyert az amerikai úszó. A 27 éves magyar úszónő így is hihetetlen éremcsokorral, három arannyal és egy ezüsttel zárja brazíliai szereplését. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.