Megverte és kirabolta Sziget-fesztiválozó utasát a hiéna taxis Budapesten

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
Sziget Fesztivál Sziget Fesztivál 2016 taxis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint megverte az ír állampolgárságú férfit az a budapesti taxis, aki a Sziget fesztiválról szállította utasát a Margitszigetre.

A külföldi férfi nem tudott kártyával fizetni az autóban, ezért elvitte egy automatához, ahol 25 ezer forintot kért azért, hogy visszavigye a szálláshelyére. A fesztiválozó sokallta az összeget, megkérte a taxisofőrt, hogy vigye a rendőrségre, ahol tisztázni tudják a kérdést. Ehelyett egy ismeretlen, hegyes vidékre vitte, ahol megfélemlítette a férfit, hogy csak akkor jut vissza a városba, ha kifizeti neki a 25.000 forintot. A férfi megijedt és odaadta a pénzt.

Illusztráció Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Ezután kitessékelte a kocsiból az utast a sofőr, és elhajtott a helyszínről. A sértett hosszas gyaloglás után bement a rendőrségre és feljelentést tett. A rendőrök beazonosították az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható budapesti férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A BRFK III. kerületi Rendőrkapitánysága önbíráskodás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást D. József 46 éves budapesti lakossal szemben - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.