Sziget Fesztivál Sziget Fesztivál 2016 Nánási Pál Ördög Nóra Sziget 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál is kinézett a Szigetre: vele és Ördög Nórával a VIP-ben találkoztuk.

A házaspár nagyon jó hangulatban érkezett a Szigetre, barátaikkal beszélgettek, iszogattak, igazi partyhangulatban voltak. Jól látszott, hogy Nóra és Pali között teljes az összhang, kétség sem férhet hozzá, hogy nagyon szeretik egymást. Valószínleg Sia koncertjére voltak kíváncsiak, az ausztrál énekesnő a hétfő esti headliner. Tuti, hogy kettősük a legcukibb sztárpár a Szigeten!

Sziget Fesztivál 2016, Ördög Nóra, Nánási Pál, VIP, sziget 2016 Forrás: Life.hu
Döbbenetes dolgot tett Johnny Depp - elment az esze?http://www.life.hu/sztarok/20160815-amber-heard-allitja-johnny-depp-levagott-egy-darabot-az-ujjabol.htmlHűha! Új cicikirálynőt üdvözölhetünk a szexi atlétanő személyébenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160815-uj-cicikiralynot-udvozolhetunk-a-szexi-atletano-szemelyeben.htmlHiába győzködték, Adele nem hajlandó énekelni a Super Bowl szünetébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160815-hiaba-gyozkodtek-adele-nem-hajlando-enekelni-a-super-bowl-felidejeben.htmlKéssel támadtak egy magyar úszóedzőre Rióbanhttp://www.life.hu/news/20160815-elkepeszto-kessel-tamadtak-egy-magyar-uszoedzore-rioban.htmlSzexbotrány: kiderült, kivel hancúrozott a döntő előtt a női műugróhttp://www.life.hu/news/20160815-kiderult-kivel-szexelt-a-donto-elott-a-noi-muugro.htmlA BKV szépe és a kólalány – celebjeink múltját kutattukhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-dukai-regina-sarka-kata-dundika-debreczeni-zita-zimany-linda-bodi-sylvi-elso-lepesei-a-hirnev-fele.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.