Részeg férfit próbáltak kimenteni, ő viszont nem akart megmenekülni

Forrás: Police.hu -
vízirendőr részeg Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A siófoki strandra riasztották a vízirendőröket, ugyanis egy ittas férfi a Balatonba úszott, önveszélyes állapotban. A rendőrök a férfi után eredtek, de arra ők sem számítottak, hogy alaposan megizzasztja őket ez a mentés.

Hamar kiérkeztek a siófoki strandra a bejelentés után a vízirendőrök, és a 30 éves ittas férfi után indultak csónakkal, aki részegen úszott be a Balatonba. Hamar utol is érték az illetőt, aki azonban nem igazán akart megmenekülni.

Forrás: Police.hu

Az adatait nem volt hajlandó megmondani,

összefüggéstelenül beszélt, a hajóba pedig végképp nem akart beszállni.

A bedobott mentőgyűrűbe ugyan belekapaszkodott, de

amint a hajó közelített hozzá kiabálni kezdett, hogy fél,

elengedte mentőgyűrűt és ismét elkezdett beúszni a Balatonba. Ezt követően a rendőrök kötéllel próbálták a partra vontatni, azonban azt is folyton elengedte és továbbra sem volt együttműködő. Rövid időn belül a helyszínre érkezett még egy szolgálati kishajó, amelyen a férfi egyik családtagja is ült, így sikerült hosszú rábeszélés után meggyőzni az ittas illetőt arról, hogy másszon be a hajóba - írja a Police.hu.

Hoppá! Kirakták szobájukból a két magyar sportolót Rióban http://www.life.hu/news/20160817-rio-erdelyi-zsofia-es-krizsan-xenia-hetprobazo-kiraktak-oket-a-szobajukbol.htmlA maratonfutó Erdélyi Zsófia osztotta meg a Facebook-oldalán, hogy Krizsán Xénia hétpróbázóval együtt kitették őket a szobából néhány órával a hazaindulás előtt. NewsOrigoPánikolnak a rajongók: fekete-fehér képet posztoltak Schumacher hivatalos oldalánhttp://www.life.hu/news/20160817-michael-schumacherrol-fekete-feher-kepet-posztoltak-a-hivatalos-facebook-oldalan-a-rajongok-aggodnak.htmlMichael Scumacher síbalesete óta nagyon kevés információt kapnak a rajongók az egykori pilóta állapotáról. Mindenki csak reménykedik, hogy egyszer azt hallja majd, amit szeretne, vagyis hogy Schumacher jobban van: egy kép azonban az ellenkezőjéről árulkodik. NewsAFPVérzik a szívünk! Drámai meccsen kaptak ki a magyar vízipólós fiúkhttp://www.life.hu/news/20160816-a-magyar-ferfi-vizilabda-valogatott-elveszitette-a-meccset-montenegro-ellen-rioban.htmlA legjobb négy közé jutás volt a tétje a Magyarország-Montenegro vízliabda meccsnek. Nagyon nehéz mérközés volt, az ellenfél sajnos szinte végig jobb volt, mint Benedek Tibor csapata. News--Megdöbbentő! Meg akarták ölni II. Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/news/20160816-megdobbento-meg-akartak-olni-ii-erzsebet-kiralynot-kessel-kisereltek-az-eletere-torni.htmlAz elmúlt három hónapban már négyszer próbáltak II. Erzsébet királynő életére törni. Legutóbb egy 25 éves kínai férfit tartóztattak le, aki cipőjébe rejtett késsel próbált bejutni a királynő rezidenciájára.News--Napi örömhír! Aranyérmes a Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajakos duóhttp://www.life.hu/news/20160816-aranyerem-az-olimpian-szabo-gabriella-kozak-danuta-kajakos-duo-nyert.htmlA Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajak kettes aranyérmet szerzett 500 méteren a riói olimpia keddi versenynapján. News--Elképesztő! Kizavarták a burkinit viselő nőket egy németországi fürdőbőlhttp://www.life.hu/news/20160816-kizavartak-a-burkinit-viselo-noket-egy-nemetorszagi-furdobol.htmlA burkini, azaz az egész testet elfedő muzulmán női fürdőruha viselése miatt küldtek ki egy családot egy németországi fürdőből. Az eset óriási felháborodást váltott ki. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.