Szívszaggató fotó! Egy ötéves kisfiú láttán zokog az internet

fotó szívszorító világsajtó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világsajtót bejárta az ötéves Omran Dakní története, és talán ráirányítja a figyelmet az aleppóiak, elsősorban a gyerekek szenvedéseire.

A közösségi oldalakat futótűzként árasztotta el Omran Dakní fényképe és a megmentéséről készített videó. Az ötéves kisfiú a város egyik, lázadók kezében lévő negyedében lakik, amely ellen vagy a szíriai kormányerők, vagy az orosz gépek indítottak légitámadást. A gyereket kimentették az egyik házból, és beültették a mentőautóba, míg a többi áldozatot keresték a romok alatt. Omrant azóta már kiengedték a kórházból.

Döbbenet! 47 évesen elhunyt a leukémiás sportvezető, Hankó Péterhttp://www.life.hu/news/20160818-hanko-peter-elhunyt-a-hires-sportvezeto-leukemias-volt-felesege-tudatta-a-hirt.htmlHankó Péter, azaz Hangya Peti, a Magyar Footgolf Szövetség alelnöke volt. A tragédia az egész szakmát megrázta. NewsOrigoA nőknek két erénye is van, ráadásul mindkettő a mellkasán- így gondolja egy hazai tévékampányhttp://www.life.hu/news/20160817-szexista-tvs-kampany-sokan-felhaborodtak.htmlSokaknál kiverte a biztosítékot egy hazai csatorna televíziós kampánya. Többen szexistának tartják a reklámot, amiben nincs semmi kreatív és érdekes infromáció sem. Egy nő attól nő, hogy két melle, többszörös orgazmusa és kevés esze van? NewsOrigoRészeg férfit próbáltak kimenteni, ő viszont nem akart megmenekülnihttp://www.life.hu/news/20160817-reszeg-ferfit-probaltak-kimenteni-a-siofoki-vizirendorok-az-azonban-nem-akart-bemaszni-a-hajoba.htmlA siófoki strandra riasztották a vízirendőröket, ugyanis egy ittas férfi a Balatonba úszott, önveszélyes állapotban. A rendőrök a férfi után eredtek, de arra ők sem számítottak, hogy alaposan megizzasztja őket ez a mentés. NewsOrigoHoppá! Kirakták szobájukból a két magyar sportolót Rióban http://www.life.hu/news/20160817-rio-erdelyi-zsofia-es-krizsan-xenia-hetprobazo-kiraktak-oket-a-szobajukbol.htmlA maratonfutó Erdélyi Zsófia osztotta meg a Facebook-oldalán, hogy Krizsán Xénia hétpróbázóval együtt kitették őket a szobából néhány órával a hazaindulás előtt. NewsOrigoKözel egy napot töltött az óceánban, mire kimentettékhttp://www.life.hu/news/20160816-kozel-egy-napot-toltott-az-oceanban-mire-kimentettek.htmlA mentőmellény nélkül a vízbe zuhant kínai nő 38 órát töltött a Kelet-kínai-tengerben, ráadásul még az alvást is megoldotta. NewsOrigoTragédia! Meghalt Thomas Steinbeck íróhttp://www.life.hu/news/20160815-thomas-steinbeck-az-iro-72-evesen-tudobetegsegben-halt-meg.htmlŐ volt a Nobel-díjas John Steinbeck legidősebb fia. Amellett, hogy ő is író volt, ő gondozta apja életművét is. Több regényéből ő írt forgatókönyvet a filmes feldolgozásokhoz. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.