Meghalt James Woolley a Nine Inch Nails legendás billentyűse

halál billentyűs Nine Inch Nails
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
50 évesen elhunyt James Woolley, aki 1991 és 1994 között volt a Nine Inch Nails billentyűse. A szomorú hírt tegnap éjjel hozta nyilvánosságra a zenész volt felesége.

A hírt Wooley volt felesége, Kate Van Buren közölte Facebook oldalán:

„James a héten elhunyt. Szerettem volna, hogy a barátaink tudjanak erről, kérlek, imáitokba foglaljátok bele Brendan-t, Mary-t és Anne-t, a Woolley család tagjait és mindenkit akit szeretett."

Forrás: Facebook

Wolley 1991-ben csatlakozott a Nine Inch Nails-hez, és az együttes oszlopos tagja volt egészen 1994-ig. A sztár halálának okára egyelőre nem derült fény, még vizsgálják, mi okozhatta James Woolley szervezetének hirtelen összeomlását.

A két­gyer­me­kes anya kocogni indult - Ekkor látták utoljárahttp://www.life.hu/news/20160818-a-ket-gyer-me-kes-anya-kocogni-indult-ekkor-lattak-utoljara.htmlVasárnap óta nem találja a rendőrség azt a pöstényi nőt, aki reggel elindult kocogni, de haza már nem tért. NewsOrigoSzobrot kapott az mátyásföldi kutyus, aki 12 évig várta halott gazdájáthttp://www.life.hu/news/20160818-szobrot-kapott-az-matyasfoldi-kutyus-aki-12-evig-varta-halott-gazdajat.htmlA mátyásföldi Jókai-lakótelepen, a Jókai és a Villő utca sarkán áll egy szobor, ami egy megható történetre emlékezteti az ott élőket: egy budapesti cukrászmester halála után, a kutyája Beni 12 évig hazavárta szeretett gazdáját, ám hiába. A kóbor kutyának számító ebet végül az önkormányzat fogadta örökbe. Az eb 2014-ben elhunyt, most pedig egy emlékművel tisztelegnek előtte. NewsThinkstockSzobrot kapott az mátyásföldi kutyus, aki 12 évig várta halott gazdájáthttp://www.life.hu/news/20160818-szobrot-kapott-az-matyasfoldi-kutyus-aki-12-evig-varta-halott-gazdajat.htmlA mátyásföldi Jókai-lakótelepen, a Jókai és a Villő utca sarkán áll egy szobor, ami egy megható történetre emlékezteti az ott élőket: egy budapesti cukrászmester halála után, a kutyája Beni 12 évig hazavárta szeretett gazdáját, ám hiába. A kóbor kutyának számító ebet végül az önkormányzat fogadta örökbe. Az eb 2014-ben elhunyt, most pedig egy emlékművel tisztelegnek előtte. NewsThinkstockNégyéves kisfiút erőszakolt meg egy menekülthttp://www.life.hu/news/20160817-negyeves-kisfiut-eroszakolt-meg-egy-afgan-menekult.htmlEgy négyéves kisfiú szexuális molesztálásával vádolnak egy 22 éves afgán menekültet és társát. A férfi ártatlannak vallotta magát, de a nyomozás eredményei mást mondanak: a gyerek DNS-ét ugyanis megtalálták a férfi intim testrészein. News--Megdöbbentő! A Verrasztó testvérek visszaléptek az olimpiátólhttp://www.life.hu/news/20160811-a-verraszto-testverek-visszaleptek-az-olimpiatol.htmlVerrasztó Dávid még szerda délelőtt döntött úgy, hogy nem indul el a 200 méteres vegyesúszás középdöntőjében, mert nincs olyan lelkiállapotban, hogy versenyezzen. Pár órával később testvére, Evelyn is lemondta a 4x200 méteres gyorsváltó döntőjét. Az ő döntésének oka egyelőre ismeretlen. News--Három rendőrre nyitottak tüzet Rióbanhttp://www.life.hu/news/20160811-harom-rendorre-nyitottak-tuzet-rioban-egyikojuk-meghalt.htmlAz olimpia helyszíneit biztosította az a három elit osztagos rendőr, akik állítólag eltévedtek és egy drogkereskedők uralta környéken kötöttek ki, ahol rájuk is lőttek. Egyikőjüket fejbe lőtték, az orvosok jelenleg is küzdenek az életéért. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.