Döbbenet! Így néz ki most Natascha Kampusch: fotó!

fotó Natascha Kampusch könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lány 10 éve szabadult fogvatartójától, Wolfgang Priklopiltól. Elmondása szerint az élete azóta sem lett könnyebb, így egy újabb könyvet írt. 

Natascha Kampuscht 10 éves korában rabolták el, és 8 éven át egy pincében élt, rabszolgaként dolgoztatták. A lány akkor tudott elmenekülni, amikor egy telefonhívás miatt nem figyeltek rá. Az életéből később film is készült. Jövő héten lesz 10 éve annak, hogy a fiatal lány megszökött az osztrák férfitől. Most egy újabb könyv kerül ki a boltok polcaira a történtekről – írja a Daily Mail.

Forrás: APA-PictureDesk/Alex Halada / picturedesk.com/Alex Halada

A 28 éves lány szerint a mai napig sokan visszaélnek a nevével az interneten: volt olyan ember, aki azt állította a közösségi oldalakon, hogy ő Natascha Kampusch. A könyv szerint már több házassági ajánlatot is kapott, de eddig nem találta meg a számára megfelelő férfit.

Az elrabolt lány történetéről film is készült, amelynek egyes részletei Natascha elbeszéléseiből készültek. A 3096 nap című, erős idegzetűeknek való film hivatalos előzetetését megnéztheted az alábbi videóban:

Szobrot kapott az mátyásföldi kutyus, aki 12 évig várta halott gazdájáthttp://www.life.hu/news/20160818-szobrot-kapott-az-matyasfoldi-kutyus-aki-12-evig-varta-halott-gazdajat.htmlA mátyásföldi Jókai-lakótelepen, a Jókai és a Villő utca sarkán áll egy szobor, ami egy megható történetre emlékezteti az ott élőket: egy budapesti cukrászmester halála után, a kutyája Beni 12 évig hazavárta szeretett gazdáját, ám hiába. A kóbor kutyának számító ebet végül az önkormányzat fogadta örökbe. Az eb 2014-ben elhunyt, most pedig egy emlékművel tisztelegnek előtte. NewsThinkstockSürgősen be kellett zárni a kínai kajáldát: kosz és azonosíthatatlan ételekhttp://www.life.hu/news/20160817-budapesten-a-xiv-keruletben-aldatlan-allapotok-miatt-azonnal-bezartak-egy-kinai-ettermet.htmlÚjabb távol-keleti étteremet kellett bezárnia a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalnak, ugyanis semmilyen szinten nem felet meg az előírásoknak, ráadásul a raktárt lakásnak is használták. News--Napi örömhír! Aranyérmes a Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajakos duóhttp://www.life.hu/news/20160816-aranyerem-az-olimpian-szabo-gabriella-kozak-danuta-kajakos-duo-nyert.htmlA Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajak kettes aranyérmet szerzett 500 méteren a riói olimpia keddi versenynapján. News--Szörnyű! Nyakát törte az állatkert fiatal zsiráfbébije http://www.life.hu/news/20160815-meghalt-egy-belga-allatkert-fiatal-zsirafja-az-intezmeny-alapos-vizsgalatot-inditott.htmlA Plackendael állatkert a hétvégén számolt be honlapján a balesetről, amelynek körülményei egyelőre nem tisztázottak, ezért az intézmény alapos vizsgálatot indított az ügyben. News--Több embert elraboltak egy mexikói üdülőváros drága éttermébőlhttp://www.life.hu/news/20160815-tobb-embert-elraboltak-egy-mexikoi-udulovaros-draga-ettermebol-puerto-vallarta.htmlSajtóértesülések szerit 16 embert raboltak el fegyveres támadók hétfőn Mexikó egyik felkapott csendes-óceáni üdülővárosában. News--Sokkoló! Rendőrök ölték meg a legendás angol focistáthttp://www.life.hu/news/20160815-dalian-atkinson-halal-elektromos-sokkoloval-lottek-ra-a-rendorok.htmlA híres csatár mindössze 48 éves volt. Bár sokáig küzdöttek érte az orvosok, a kórházban életét vesztette. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.