Vallott a megerőszakolt kétéves kislány édesanyja

erőszak börtön letartóztatás megerőszakolt lány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anya a börtönben részben beisermő vallomást tett, tudta meg a Bors.

Júniusban a VI. kerületben erőszakolták meg azt a kislányt, akinek az ügye az egész országot foglalkoztatja. A kicsit az édesanyja vitte be a nevelőotthonba, le akart mondani róla. Ott vették észre a szörnyű sérüléseket a kislányon, azonnal kórházba szállították és megműtötték. A kislányt valamilyen eszközzel kínozhatták meg, DNS nyomokat ugyanis nem találtak a rendőrök. Az apát és az anyát előzetes letartóztatásba helyezték, amit most meghosszabítottak.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

– A Fővárosi Főügyészség a szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta a gyanúsítottakkal szembeni kényszerintézkedések meghosszabbítását - tájékoztat a Budai Központi Kerületi Bíróság. Elárulták azt is, hogy az anya a börtönben részben beismerő vallomást tett.

Újra a pályán: Felépült Cristiano Ronaldohttp://www.life.hu/news/20160820-ujra-a-palyan-felepult-cristiano-ronaldo-meg-az-eb-n-serult-meg.htmlGyász! Elhunyt az olimpiai bajnok diszkoszvetőhttp://www.life.hu/news/20160820-elhunyt-az-olimpiai-bajnok-diszkoszveto-nyina-ponomarjova.htmlÚjabb magyar arany Rióban! Remekelt a női kajaknégyeshttp://www.life.hu/news/20160820-ujabb-magyar-arany-rioban-remekelt-a-noi-kajaknegyes-500-meteren.htmlHosszú Katinka: "Csalódott vagyok, hogy a bíróság így határozott"http://www.life.hu/news/20160819-hosszu-katinkanak-nem-adtak-igazat-a-doppingvetseggel-vadoltak-egy-magazinban-elutasitottak-a.htmlToronyház tetejéről vetette le magát egy fiú Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20160819-toronyhaz-tetejerol-vetette-le-magat-egy-fiu-debrecenben-gyorsetterem-tetejere-zuhant-meghalt.htmlFék helyett a gázpedálra lépett a fiatal lány - Megölte magát és két utasát ishttp://www.life.hu/news/20160819-fek-helyett-a-gazpedalra-lepett-a-tinedzser-megolte-magat-es-ket-utasat-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.