Gyász! Elhunyt az olimpiai bajnok diszkoszvető

Forrás: Origo -
diszkoszvető haláleset olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
87 éves korában elhunyt Nyina Ponomarjova diszkoszvető, aki a Szovjetúnió első olimpiai aranyát szerezte - írja az Origo.

Ponomarjova az 1952-es olimpián, Hlesinkiben győzött, 51,42-es olimpiai rekorddal. Melbournben 1956-ban bronzérmet nyert, négy évbel később Rómában ismét aranyat szerzett. Az olimpikon aalálhírét az Orosz Atlétikai Szövetség közölte.

Forrás: Origo

És boldogan élnek, míg el nem válnak - Kudarcba fulladt, millió dolláros sztárházasságokhttp://www.life.hu/csalad/20160819-hihetetlen-draga-celebeskuvok-amelyek-valassal-vegzodtek.html5 világsztár, aki nyíltan vállalta mentális betegségéthttp://www.life.hu/drlife/20160812-j-k-rowling-angelina-jolie-lena-dunham-colin-farrell-felvallaltak-mentalis-betegseguket.htmlEzekben az üzletekben kaphatók a legegészségtelenebb ételekhttp://www.life.hu/drlife/20160820-ezekben-az-uzletekben-kaphatok-a-legegeszsegtelenebb-etelek-vegyesbolt-aruhazak.htmlTudjuk, miért dugul be mindig az orrodhttp://www.life.hu/trend/20160820-az-allando-orrdugulas-legfobb-okai.htmlMiért vonzóbb a sütemény estefelé? Nassolj okosan!http://www.life.hu/ez-zsir/20160817-a-sutemeny-delutan-es-este-vonzobbnak-tunik.htmlMeztelenül pózol Demi Moore lánya - Pikáns fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160820-tallulah-willis-demi-moore-es-bruce-willis-lanya-meztelenul-pozol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.