Nagy megtiszteltetés érte Hosszú Katinkát

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Rio 2016 olimpia 2016 Hosszú Katinka záróünnepség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó viszi majd a magyar zászlót az ötkarikás játékok vasárnapi záróünnepségén - jelentették be sajtótájékoztatón szombaton, a riói Magyar Házban.

A 27 éves sportoló három arany- és egy ezüstérmet nyert Rióban: 200 és 400 méter vegyesen, valamint 100 méter háton győzött, 200 m háton pedig második lett.

Hosszú Katinka Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az augusztus 5-i megnyitón Szilágyi Áron immár kétszeres olimpiai bajnok kardvívó vitte a nemzeti lobogót.

A Rio de Janeiró-i játékok záróünnepsége magyar idő szerint hétfőn hajnali egy órakor kezdődik.

Felavatták az ország tortáit a Magyar Ízek Utcájánhttp://www.life.hu/news/20160820-felavattak-az-orszag-tortait-a-magyar-izek-utcajan-magyarorszag-cukormentes-tortaja-verseny.htmlVallott a megerőszakolt kétéves kislány édesanyjahttp://www.life.hu/news/20160820-beismero-vallomast-tett-a-megeroszakolt-keteves-kislany-edesanyja.htmlÚjra a pályán: Felépült Cristiano Ronaldohttp://www.life.hu/news/20160820-ujra-a-palyan-felepult-cristiano-ronaldo-meg-az-eb-n-serult-meg.htmlGyász! Elhunyt az olimpiai bajnok diszkoszvetőhttp://www.life.hu/news/20160820-elhunyt-az-olimpiai-bajnok-diszkoszveto-nyina-ponomarjova.htmlÚjabb magyar arany Rióban! Remekelt a női kajaknégyeshttp://www.life.hu/news/20160820-ujabb-magyar-arany-rioban-remekelt-a-noi-kajaknegyes-500-meteren.htmlHosszú Katinka: "Csalódott vagyok, hogy a bíróság így határozott"http://www.life.hu/news/20160819-hosszu-katinkanak-nem-adtak-igazat-a-doppingvetseggel-vadoltak-egy-magazinban-elutasitottak-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.