Nagy bajban van Ryan Lochte - szponzorai is elpártolnak tőle

Forrás: AFP/Martin Bureau -
úszó Ryan Lochte olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A néhány nappal ezelőtti botránya óta áll a bál Ryan Lochte körül. 

Az amerikai úszók nagy botrányt kavartak Rióban: randalíroztak egy benzinkúton, majd azt állították, kirabolták őket. Végül kiderült, Ryan Lochte és társai nem mondtak igazat, így megkezdődött a nyomozás. A mostanában platinaszőke úszó riói történetének azonban itt közel sincs vége.

Forrás: AFP/Martin Bureau

A sportoló két szponzora, a Speedo és a Ralph Lauren ugyanis a botrány után úgy döntött, már nem akar az olimpikonnal dolgozni. Először a sportruhákat gyártó cég közölte, az incidens után már nincs dolguk együtt, és a fiúnak járó 50.000 dollárt jótékony célokra ajánlja fel. Nem sokkal később a Ralph Lauren jelentette be, hogy nem hosszabítják meg Lochte szerződését.

Az úszó tudomásul vette a cégek döntését, és balhézás helyett megköszönte a közös munkát.

Zivatar vagy napsütés? Ez várható még a héten http://www.life.hu/news/20160822-idojaras-elorejelzes-a-hetre-igy-keszulj-kelleni-fog-az-esernyo.htmlHa szabadtéri programot terveztél a hétre, akkor inkább csak csütörtök fele gondolkodj benne, ugyanis az időjárás nem lesz velünk kegyes a következő napokban. NewsMTI/Kovács TamásRobbanómellényt találtak egy 13 éves fiún: elképesztő videó! http://www.life.hu/news/20160822-egy-13-eves-fiut-kaptak-egy-a-rendorok-robbanomellenyt-talaltak-rajta-video.htmlA Messi-mezt viselő kisgyereket a többségében kurdok által lakott Kirkukban kapták el. Mikor felhúzták a pólóját, alatta rögtön megtalálták a bombát. NewsOrigoKülönleges fotósorozat: hajléktalanok álmaik állásábanhttp://www.life.hu/news/20160821-kulonleges-fotosorozat-hajlektalanokat-fotozott-egy-fotos-almaik-allasaban.htmlKoldus és királyfi címen készítene egy könyvet a fotós, aki meglepő módon ábrázolta a hajléktalanokat. NewsOrigoAutóbalesetet szenvedett Leonardo DiCaprio és barátnőjehttp://www.life.hu/news/20160821-autobalesetet-szenvedett-leonardo-dicaprio-es-baratnoje-nina-agdal.htmlLeo és barátnője, Nina Agdal autóbalesetet szenvedtek szombaton, miközben éppen Hamptonsban kirándultak. NewsEsküvőn robbantott az Iszlám Állam - legalább 50 halotthttp://www.life.hu/news/20160821-eskuvon-robbantott-az-iszlam-allam-torokorszagban-legalabb-50-halott.htmlTragédiába torkollot egy esküvő Törökországban, Gaziantep városában. News--5. helyen végzett a magyar vízilabda-válogatott Rióbanhttp://www.life.hu/news/20160820-5-helyen-vegzett-a-magyar-vizilabda-valogatott-rioban-10-12-re-legyoztek-a-gorogoket.htmlAz ötödik helyen végzett a magyar férfi vízilabda-válogatott a riói olimpián.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.