Gerendai Károly otthagyja a Szigetet

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
fesztivál Sziget Gerendai Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Gerendai Károly a Sziget főszervezője a továbbiakban nem veszi ki a részét a fesztivál napi teendői közül. Elmondása szerint az elmúlt 24 év során sikerült a Szigetet olyan szintre eljuttatni, hogy már tovább nem növekedhet.

"A következő jubileumi év lesz, a 25. Sziget. Ebben még aktívan részt vállalok, mert szeretnénk úgy megszervezni, hogy méltó legyen az évfordulóhoz. De nem érzem azt, hogy tíz év múlva a Sziget annyira különbözik majd a mostanitól, mint a mostani a tíz évvel ezelőttitől" – kezdte Gerendai Károly, aki azt is hozzátette, hogy az elmúlt 24 év során sikerült a Szigetet olyan szintre eljuttatni, hogy

tovább már nem növekedhet.

Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezető igazgatója Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nekem még egy évem van a Szigetben, utána szeretném átadni a stafétát. Ezt nem úgy kell érteni, hogy ki akarok szállni a cégből, és nem fogok többé bemenni a Sziget Irodába. Hanem azt a fajta operatív vezetést, amit most végzek – amikor a felügyeletem alá tartozik a különböző területek irányítása – szeretném átadni a kollégáknak - mondta Gerendai a Borsnak.

Utolsó nap a 2016-os Sziget Fesztiválon Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Sok minden mással foglalkozom, vannak ötleteim, amelyeket meg akarok még valósítani, de nagyon nehéz ezeket a napi szigetes munkával összehangolni. Ha valamit csinálok, akkor azt szeretem minél tisztességesebben csinálni" – mondta Gerendai, de azt egyelőre nem árulta el, hogy mi tervez a jövőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.