Siketnéma apát lőttek agyon a rendőrök: esélye sem volt

siketség rendőr tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb rendőri túlkapás a tengerentúlon: sokkoló dolog történt egy gyorshajtás miatt az államokban.

A 29 éves Daniel Kevin Harris süketnéma volt, így vélhetően elsőre nem hallotta a mögötte szirénázó rendőrautót, akik a gyorshajtásra akarták figyelmeztetni. A férfi végül megállt, ám amint kiszállt a kocsiból, az egyik rendőr azonnal agyonlőtte. Danielnek esélye sem volt; fenyver nem volt nála, ráadásul fogyatékossága miatt kommunikálni sem tudott - írja a Daily Mail.

A férfi egy négyéves gyermeket hagyott maga után, akinek most adományokat gyűjtenek. A történteken kiakadtak az emberek, a család pedig reméli, hamarosan életbe lép az a rendszer, ami azt segítené, hogy a rendőrök rendszám alapján tudhassák, ha valaki mondjuk Danielhez hasonló gondokkal küzd.

Nagy bajban van Ryan Lochte - szponzorai is elpártolnak tőlehttp://www.life.hu/news/20160822-ryan-lochte-uszoval-tobb-ceg-is-felbontotta-a-szerzodeset.htmlA néhány nappal ezelőtti botránya óta áll a bál Ryan Lochte körül. News--Lövöldözés és késelés Budapest belvárosábanhttp://www.life.hu/news/20160824-lovoldozes-es-keseles-budapest-belvarosaban-egy-ember-megsebesult-az-erzsebet-koruton.htmlGáz-riasztófegyverrel és késsel esett egymásnak éjszaja két társaság Budapesten. Egy ember megsebesült az Erzsébet körúton. News--Eltűnt egy 11 éves kislány, a rendőrség nyomozást indított http://www.life.hu/news/20160823-eltunt-egy-11-eves-kislany-a-rendorseg-a-lakossag-segitseget-keri.htmlA Balassagyarmati Rendőrkapitányág a lakosság segítségét kéri. NewsThinkstockHosszú Katinka kapta a legtöbb pénzt az olimpia után http://www.life.hu/news/20160822-hosszu-katinka-kapta-a-legtobb-penzt-az-olimpia-utan-de-mennyit-kaptak-a-tobbiek.htmlKözel egymilliárd forintos jutalomban részesülnek a magyar sportolóink a riói olimpia­ után. A legtöbb pénzt Hosszú Katinka, Kozák Danuta és Szabó Gabriella kajakos kereste. De vajon Katinka mit kezd ezzel az óriási összeggel? News--Egymás fenekéből kellett mackósajtot nyalniuk a Corvius gólyáinakhttp://www.life.hu/news/20160821-ujabb-golyatabor-botrany-egymas-fenekebol-kellett-mackosajtot-nyalniuk-a-corvius-golyainak.html2014 augusztusában a Corvinus budai campusának gólyáit vettették alá nagyon megalázó feladatoknak. A felelősségre vonás elmaradt, a BCE szerint a hallgatókat nem kényszerítették a szexuális játékokra - írja a Vs.hu. NewsRobbanómellényt találtak egy 13 éves fiún: elképesztő videó! http://www.life.hu/news/20160822-egy-13-eves-fiut-kaptak-egy-a-rendorok-robbanomellenyt-talaltak-rajta-video.htmlA Messi-mezt viselő kisgyereket a többségében kurdok által lakott Kirkukban kapták el. Mikor felhúzták a pólóját, alatta rögtön megtalálták a bombát. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.