lövöldözés késelés Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáz-riasztófegyverrel és késsel esett egymásnak éjszaja két társaság Budapesten. Egy ember megsebesült az Erzsébet körúton.

Egy három- és egy négyfős társaság keveredett szóváltásba szerdára virradóra Budapest belvárosában. A vita tettlegességig fajult az Erzsébet körúton.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A rendőrség beszámolója szerint egy 24 éves férfi több lövést is leadott egy gáz-riasztófegyverből, egy ember könnyebben megsérült, de

ez nem akadályozta meg abban, hogy a lövöldözőt késsel többször hátba szúrja.

A megkéselt férfi súlyos sérülésekkel került kórházba, a rendőrök négy embert, köztük két 16 éves fiatalt a helyszínen elfogtak, két embert még keresnek.

"Emberek vannak a romok alatt" - Földrengés rázta meg Olaszországothttp://www.life.hu/news/20160824-foldrenges-olaszorszagban-6-2-erossegu-foldmozgas-perugia-tersegeben-norcia-varos-kozeleben.htmlA 6,2 erősségű földmozgás Perugia térségében, Norcia város közelében pusztított. Az olasz állami tévé szerint legkevesebb hat halálos áldozata van a katasztrófának. Amatricében épületek dőltek össze, emberek lehetnek a romok alatt. Az első rengést több erős utórengés követte.News--Elképesztő! 34 kilós igazgyöngy került elő a Fülöp-szigetekenhttp://www.life.hu/news/20160823-34-kilos-igazgyongy-kerult-elo-a-fulop-szigeteken-ez-a-vilagon-a-legnagyobb.htmlA világ legnagyobb, 34 kilogrammos igazgyöngyét tették közszemlére kedden a Fülöp-szigeteken.News--Kiderült! Ilyen cellában élt egy ideig Ambrus Attilahttp://www.life.hu/news/20160823-ambrus-attila-egy-evet-toltott-a-plexitomlocben-most-kiderult-a-dolog.htmlA Viszkis szerint azért kerülhetett a szuper cellába, mert sikeres szökése, majd elfogása után újabb menekülési terven agyalt. News--Gerendai Károly otthagyja a Szigetethttp://www.life.hu/news/20160823-gerendai-karoly-otthagyja-a-szigetet.htmlÚgy tűnik, Gerendai Károly a Sziget főszervezője a továbbiakban nem veszi ki a részét a fesztivál napi teendői közül. Elmondása szerint az elmúlt 24 év során sikerült a Szigetet olyan szintre eljuttatni, hogy már tovább nem növekedhet. NewsEltűnt egy 11 éves kislány, a rendőrség nyomozást indított http://www.life.hu/news/20160823-eltunt-egy-11-eves-kislany-a-rendorseg-a-lakossag-segitseget-keri.htmlA Balassagyarmati Rendőrkapitányág a lakosság segítségét kéri. NewsThinkstockZivatar vagy napsütés? Ez várható még a héten http://www.life.hu/news/20160822-idojaras-elorejelzes-a-hetre-igy-keszulj-kelleni-fog-az-esernyo.htmlHa szabadtéri programot terveztél a hétre, akkor inkább csak csütörtök fele gondolkodj benne, ugyanis az időjárás nem lesz velünk kegyes a következő napokban. NewsMTI/Kovács Tamás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.