A magyar birkózó kapitány dühös az olimpia miatt: "Egy maffia irányítja ezt az egészet!"

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
Sike András birkózó olimpia 2016 olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A birkózó válogatott szövetségi kapitánya, Sike András szerdán, a Syma-csarnokban meglehetősen kemény szavakkal illette az olimpián történteket: szerinte bizonyos körök azt szeretnék elérni, hogy a birkózás ne legyen olimpiai versenyszám.

Szerdán tértek vissza Rióból az olimpikonjaink, ennek örömére pedig több ezer fős lelkes tömeg várta őket a Syma-csarnokban. A magyar küldöttséggel együtt utazó Sike András, a kötöttfogású birkózók kapitánya azonban

dühösen nyilatkozott az ötkarikás eseményről.

„Nagyon csalódott és dühös vagyok. Gyűlölet van bennem a bírókkal és a nemzetközi szövetség vezetőivel szemben, hiszen példátlan, amit abban az egy hétben ellenünk elkövettek. Harminc éve járom a világversenyeket, de ilyen méretű ellenszélben még sohasem kellett a versenyzőinknek birkózni. Ennek ellenére azt mondom, hogy az ötödik hely is szép" - mondta Sike, aki azt is hozzátette, hogy szerinte a bírók nyúltak bele az egészbe.

Sike András olimpiai bajnok birkózó Fotó: Tuba Zoltán [origo]

"Sokszor érthetetlen volt, hogy egy-egy ítélet mögött mi áll. Egy maffia, aki ezt az egészet most irányítja, aminek az lesz a vége, ha így folytatják, hogy a birkózás megint szóba kerül, hogy ne legyen ott az olimpián." - tette hozzá Sike.

Kiderült, hogy többször is megerőszakolták a kétéves kislánythttp://www.life.hu/news/20160825-nem-csupan-egyszer-hanem-tobbszor-is-megeroszakoltak-a-keteves-kislanyt.htmlA megerőszakolt kétéves kislány ügyében indított nyomozás során újabb részletekre derült fény: a vallomások és szakértői vélemények szerint a gyermeket többször is megerőszakolták, ám azt még mindig nem tudni, ki tette, hiszen a kislány testében nem találtak DNS-t, ami leleplezhetné az elkövetőt. A nyomok szerint ugyanis egy eszközzel követhették el az erőszakot. NewsThinkstockBrutális kegyetlenséggel ölte meg a férfi a barátai kislányáthttp://www.life.hu/news/20160824-elkepeszto-brutalis-kegyetlenseggel-olte-meg-a-baratai-kislanyat.htmlRejtély övezi annak a minnesotai kislánynak a halálát, akit egy férfi szombaton elrabolt, majd megölt. Az emberrabló épp aznap vendégeskedett a gyermek szüleinél, később pedig a háztól 251 km-re találták meg a kicsi holttestét. News--Gerendai Károly otthagyja a Szigetethttp://www.life.hu/news/20160823-gerendai-karoly-otthagyja-a-szigetet.htmlÚgy tűnik, Gerendai Károly a Sziget főszervezője a továbbiakban nem veszi ki a részét a fesztivál napi teendői közül. Elmondása szerint az elmúlt 24 év során sikerült a Szigetet olyan szintre eljuttatni, hogy már tovább nem növekedhet. NewsFék helyett a gázpedálra lépett a fiatal lány - Megölte magát és két utasát ishttp://www.life.hu/news/20160819-fek-helyett-a-gazpedalra-lepett-a-tinedzser-megolte-magat-es-ket-utasat-is.htmlA 19 éves kínai lánynak még csak kezdő vezetői engedélye volt, ezért téveszthette össze a pedálokat, ami végül az ő és két utasának vesztét okozta. A fiatal nő ugyanis emiatt egy kanálisba hajtott, az életüket pedig már nem lehetett megmenteni. News--Rejtélyes rablás miatt szedték le a repülőről az amerikai úszókathttp://www.life.hu/news/20160819-zavaros-rablasi-ugy-miatt-szedtek-le-a-repulorol-az-amerikai-uszokat.htmlAz amerikai úszóválogatott két tagját, Jack Congert és Gunnar Bentzet a Rio de Janeiróból az Egyesült Államokba tartó repülőről szállították le és hallgatták ki a rablással kapcsolatban. News--Egy késsel akarták megállítani a budapesti buszt - Videó!http://www.life.hu/news/20160817-hihetetlen-kessel-fenyegettek-meg-egy-budapesti-buszsofort.htmlÁprilis óta nem találja a rendőrség azokat a fiatalokat, akik a BKK egyik járatán készült felvételen láthatók: az ismeretlenek késsel fenyegettek meg egy buszsofőrt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.