Ijesztő képek egy utasszállító repülőről: Szétrobbant a hajtómű?

repülőgép utasszállító Southwest Airlines
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Riasztó képeket posztoltak egy belföldi járat utasai az Egyesült Államokban, de az ijedtségen kívül senkinek nem esett más baja. Hogy mi is történt pontosan, azt vizsgálják.

Az utasok robbanást hallottak és füstöt éreztek, és a gép alig nyolc perc alatt húszezer lábnyit süllyedt. Az ablak mellett ülők riasztó látványt örökítettek meg.

A közösségi fórumokon posztolt képet olyanok, mintha a hajtómű szétrobbant volna, de a légitársaság szerint detonáció nem történt. A Southwest Airlines gépe New Orleansból tartott Orlandóba, és a floridai Pensacolában hajtott végre kényszerleszállást. Senki sem sérült meg.

A történteket a közlekedésbiztonsági hatóság vizsgálja.

Egyelőre nem tudni, pontosan mi is történt a hajtóművel.

A BBC-nek egy szakértő azt nyilatkozta, hogy ilyen komoly hajtóműhiba nagyon ritka az olyan nagy légitársaságoknál, mint a Southwest.

Hosszú Katika és Shane Tusup így vicceskednek, míg várnak a felszállásrahttp://www.life.hu/news/20160828-hosszu-katika-uszono-es-shane-tusup-igy-vicceskednek-a-repuloteren.htmlAzt már tudjuk, hogy Katinka mindent begyűjt, ami aranyból van, és amit a világ medencéi mellett osztanak ki. Shane éppen ezért újabb tetkót varratna, de egyelőre még csak a felszállásra várnak.News--Részegen akartak Glasgowból New Yorkba repülni a United Airlines pilótáihttp://www.life.hu/news/20160828-a-united-airlines-pilotai-reszegen-akartak-glasgowbol-new-yorkba-repulni.htmlŐrizetbe vették a United Airlines két pilótáját, mert a gyanú szerint ittasan akartak elindulni egy 141 utast szállító repülőgéppel.News--Mbah Gotho 1870. december 31-én született: Már csak a halált várjahttp://www.life.hu/news/20160828-mbah-gotho-1870-december-31-en-szuletett-igy-o-lehet-a-vilag-legidosebb-embere.htmlAz illetékes indonéz hivatal megerősítette Mbah Gotho állítását, miszerint a férfi 1870. december 31-én született, vagyis 145 éves. Ha harmadik fél is megerősíti születési dátumát, akkor hivatalosan átveszi a korrekorderi címet Jeanne Calment-től, aki 122 éves volt, mikor meghalt. NewsOrigoÚjabb éremeső! Hosszú Katinka 4 aranyérmet szerzett egyetlen nap alatthttp://www.life.hu/news/20160828-hosszu-katinka-4-aranyermet-szerzett-egyetlen-nap-alatt-a-vilagkupan.htmlHosszú Katinka újra megmutatta, hogy miért is Iron Lady a beceneve. Újabb elképesztő teljesítmény miatt lehetünk büszkék a magyar úszóra. NewsMost izzadunk, de éjszakára 20 fokot is eshet a hőmérséklethttp://www.life.hu/news/20160827-nappal-hoseg-ejjel-huvos-egy-napon-belul-husz-fokot-is-eshet-a-homerseklet.htmlNappal 35 fok is lehet a napokban, éjjel viszont akár 15 fokosra is lehűlhet az idő. Az Origo által megkérdezett háziorvos azt mondta: a 20 fokos hőmérséklet-különbségnek veszélyes egészségügyi hatásai nincsenek, arra viszont vigyázni kell, hogy éjjel ne fázzon meg, aki nyitott ablaknál alszik. Nagyon magas az UV-sugárzás, az ország déli, keleti részén akár 10-15 perc alatt le lehet égni. News--Három riói olimpikon a paralimpián is indul: De hogyan lehetséges ez?http://www.life.hu/news/20160827-harom-rioi-olimpikon-a-paralimpian-is-indul-haza-sem-utaztak-braziliabol.htmlA múlt héten befejeződött riói olimpián szerepelt két asztaliteniszező és egy íjász a szeptember 7-én kezdődő paralimpián is részt vesz. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.