A Dunába fulladhatott az eltűnt magyar zongorista

Forrás: Dreamstime -
Duna Farkas Mihály Ambrus eltűnt zongorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly novemberben tűnt el a magyar zongorista, Farkas Mihály Ambrus egyetlen irat nélkül. Nemrég azonban lekerült az eltűnt személyek listájáról, de még a rokonok sem tudják, hogy pontosan mi történt.

Az 54 éves magyar zongorista tavaly november 22-én tűnt el, azóta nem sikerült a nyomára bukkanni, legalábbis a hivatalos tájékoztatás szerint. Azonban nemrég lekerült az eltűnt személyek listájáról, de még a rokonok sem tudják, hogy éppen holt tart a zenész ügye. A Bors információi szerint hónapok óta csak félinformációkat kapnak.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A rendőrség először csak öngyilkosságra gyanakodott, de több információ is kiderült időközben a zenészről, például, hogy milliárdos forgalmat lebonyolító cégek tulajdonosa. A barátai legnagyobb meglepetésére, a zenész ugyanis szinte folyamatosan pénz szűkében volt. A lap azt írja, hogy egy rokon szerint Farkas Mihály Ambrus neve felmerült egy Dunában talált holttesttel kapcsolatban.

"Még valamikor az év eleje felé találtak egy holttestet a Dunában.

A rendőrség azonban nem tudta beazonosítani a holttestet a ruházata alapján, ezért DNS-tesztet csináltak rajta. Ennek az eredményéről azonban még nem tudunk semmit, ezért nem tudjuk, hogy valóban Miskát találták-e meg. Mindenesetre furcsa, hogy az eltűntek között már nem szerepel" - mondta a neve elhallgatását kérő ismerős. A BRFK pedig azt közölte, hogy már nem a II. kerületi Rendőrkapitányság foglalkozik az ügyével, átadták azt a Ráckevei Rendőrkapitányságnak.

Meghalt Gene Wilder, a Dutyi-dili sztárjahttp://www.life.hu/news/20160829-meghalt-gene-wilder-a-dutyi-dili-es-a-vaklaram-sztarja.htmlNyolcvanhárom éves korában elhunyt Gene Wilder amerikai színész és komikus, a Charlie és a csokoládégyár (1971) vagy A producer (1967) című Mel Brooks-film sztárja. NewsOrigoVáratlanul elhunyt a híres zenészhttp://www.life.hu/news/20160829-szivrohamban-meghalt-a-spanyol-ajku-vilag-szupersztarja-juan-gabriel-zenesz.htmlKét koncert között, 66 évesen szívrohamban elhunyt Juan Gabriel mexikói énekes-dalszerző, a spanyol ajkú világ egyik első számú szupersztárja.News--Botrány! Meztelenül szaladt be a pályára a népszerű futballistahttp://www.life.hu/news/20160829-lars-elstrup-puceran-szaladgalt-a-palyan-foto-keszult-az-esetrol.htmlAz 53 éves, korábbi 34-szeres válogatott csatár a váratlan "bemutató" csúcspontjaként fejen állt a kezdőkörben, a biztonságiak ott kapcsolták le, és vezették ki. News--Pokolgép robbant Brüsszelbenhttp://www.life.hu/news/20160829-pokolgep-robbant-a-brusszeli-kriminologiai-intezetben-aldozat-nincs-1-2.htmlPokolgép robbant hétfőn hajnalban a brüsszeli kriminológiai intézetben, de az épület még üres volt, így nem sérült meg senki. News--Heidi Klum csak úgy ragyog a fiatal sportoló oldalán: Phleps-szel szelfizikhttp://www.life.hu/news/20160828-heidi-klum-michael-phelps-szel-lott-egy-szelfit-csak-ugy-ragyog-a-fiatal-sportolo-oldalan.htmlA még mindig dögös Heidi Klum legutóbbi szelfijén Michael Phelps mellett mosolyog.NewsOrigoHétfőn estig marad csak a napos, meleg időhttp://www.life.hu/news/20160828-idojaras-elorejelzes-hetfon-estig-marad-csak-a-napos-meleg-ido.htmlA Köpönyeg.hu előrejelzése szerint hétfőn estig marad a napos, meleg, nyugodt időjárás. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.