Ha minden igaz, 145 évesen ő a világ legidősebb embere

Forrás: NORTHFOTO/Aa -
ember idős Mbah Gotho
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak a halált várja a 145 éves Mbah Gotho, aki papírokkal is alá tudja támasztani a korát. Ettől azonban még nem lett hivatalosan rekorder, hiába erősítette meg az indonéz hivatal.

Letaszíthatja az indonéz Mbah Gotho a trónról az eddigi korrekordert, Jeanne Calmentet. A maga 122 évével ugyanis ő szinte fiatal lánykának számít a 145 éves férfi mellett.

Forrás: NORTHFOTO/Aa

Hivatalosan ugyan még nem jelentették be a trónfosztást, ugyan papírokkal tudja alátámasztani korát az indonéz férfi, valamint az illetékes hivatal is megerősítette, de ezen kívül még szükséges egy harmadik fél alátámasztása is. Mbah Gotho viszont valószínűleg nem törődik sokat ezzel, ő ugyanis csak

egyetlen dolgot vár már az életében, a halálát.

Elárulta a hosszú élet titkát is, szerinte kizárólag türelem kell hozzá!

Kilencedszer sem sikerült: Nem szabadulhat Lennon gyilkosahttp://www.life.hu/news/20160830-kilencedszer-is-megtagadtak-john-lennon-gyilkosanak-szabadlabra-helyezese.htmlNew York állam illetékes hatósága kilencedszer is elutasította John Lennon gyilkosa, a 61 éves Mark Chapman kérelmét, hogy feltételesen szabadlábra helyezzék.NewsElő az esernyőkkel! Leszakad az ég a következő órákbanhttp://www.life.hu/news/20160830-valtozas-az-idojarasban-hatalmas-eso-jon-a-kovetkezo-orakban.htmlA jó időt egy kisebb hidegfront szakítja félbe, mely több helyen erős széllökésekkel és felhőszakadásokkal érkezik. News--A Dunába fulladhatott az eltűnt magyar zongoristahttp://www.life.hu/news/20160830-dunaba-fulladhatott-az-eltunt-zongorista-farkas-mihaly-ambrus.htmlTavaly novemberben tűnt el a magyar zongorista, Farkas Mihály Ambrus egyetlen irat nélkül. Nemrég azonban lekerült az eltűnt személyek listájáról, de még a rokonok sem tudják, hogy pontosan mi történt. News--Meghalt Gene Wilder, a Dutyi-dili sztárjahttp://www.life.hu/news/20160829-meghalt-gene-wilder-a-dutyi-dili-es-a-vaklaram-sztarja.htmlNyolcvanhárom éves korában elhunyt Gene Wilder amerikai színész és komikus, a Charlie és a csokoládégyár (1971) vagy A producer (1967) című Mel Brooks-film sztárja. NewsOrigoVáratlanul elhunyt a híres zenészhttp://www.life.hu/news/20160829-szivrohamban-meghalt-a-spanyol-ajku-vilag-szupersztarja-juan-gabriel-zenesz.htmlKét koncert között, 66 évesen szívrohamban elhunyt Juan Gabriel mexikói énekes-dalszerző, a spanyol ajkú világ egyik első számú szupersztárja.News--Botrány! Meztelenül szaladt be a pályára a népszerű futballistahttp://www.life.hu/news/20160829-lars-elstrup-puceran-szaladgalt-a-palyan-foto-keszult-az-esetrol.htmlAz 53 éves, korábbi 34-szeres válogatott csatár a váratlan "bemutató" csúcspontjaként fejen állt a kezdőkörben, a biztonságiak ott kapcsolták le, és vezették ki. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.