Presser Gábor: "Somló Tamás halála után zenekarunk többé nem lép fel"

Forrás: Fortepan/Urbán Tamás -
Somló Tamás Presser Gábor LGT
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívbemarkoló üzenetet tett közzé Facebook-oldalán Presser Gábor.

"Bármennyire is nehéz ezt kimondani, leírni, de mi hárman, Karácsony János, Presser Gábor és Solti János, az LGT tagjai azt szeretnénk tudatni azokkal, akiket érdekel, akik szerették a zenénket, dalainkat, hogy Somló Tamás halála után zenekarunk többé nem lép fel.

Az LGT együttes: Karácsony János, Somló Tamás, Laux József és Presser Gábor 1976-ban. Forrás: Fortepan/Urbán Tamás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akiktől a hosszú évek alatt szeretetet, bíztatást kaptunk, azoknak, akik segítették munkánkat, akik eljöttek a koncertjeinkre, akik hallgatták, tudták a dalainkat, akik gyűjtötték a felvételeinket.

Csodálatos volt nektek játszani.
Karácsony János, Presser Gábor, Solti János

Szentté avatták Teréz anyát, az isteni irgalmasság nagylelkű szétosztójáthttp://www.life.hu/news/20160904-szentte-avattak-terez-anyat-a-vatikanban-az-isteni-irgalmassag-nagylelku-szetosztojat.htmlKalkuttai Teréz anya 19 éve halt meg, és tavaly döntött a Vatikán arról, hogy szentté avatják. A ceremóniát Ferenc pápa vezette, százezren vettek rajta részt. News--"Ez nem pornószínház!" Erotikus vándorcirkuszban hegedülnek a magyar ikerlányokhttp://www.life.hu/news/20160904-angelika-es-esztella-erotikus-vandorcirkuszban-hegedulnek-a-magyar-ikerlanyok-ausztriaban.htmlA magyar ikerlányok, Angelika és Esztella nagy közönségkedvencnek számítanak Ausztriában, ahol egy különleges cirkuszban lépnek fel. NewsOrigoŐ a nők új kedvence: Igazi szívtipró Jordánia leendő királyahttp://www.life.hu/news/20160903--igazi-szivtipro-jordania-leendo-kiralya-husszein-herceg.htmlII. Abdullah király és a szépséges Rania hercegnő fia nemrég jelent meg az Instagramon, de mársi 800.000 követője van. Husszeint egyszerűen imádják a nők.NewsOrigoHatalmas sikerrel kezdett Hosszú Katinka Moszkvábanhttp://www.life.hu/news/20160903--hosszu-katinka-harom-gyozelemmel-kezdett-moszkvaban.htmlHosszú Katinka hét döntőbe jutott be, ebből hármat megnyert, háromban pedig második lett Moszkvában, a rövidpályás úszó-világkupa harmadik állomásának nyitónapján. NewsOrigoEz a modell azt állítja, övé a világ legjobb popsijahttp://www.life.hu/news/20160903-ez-a-modell-azt-allitja-ove-a-vilag-legjobb-popsija-anasztazija-kvitko.htmlHa Anasztazija Kvitko kitartóan halad kitűzött célja felé, akkor Kim Kardashian hamarosan lekerül a világ popsitérképétől.NewsOrigoEzért nem bántotta az ikreket a gyilkos román orvoshttp://www.life.hu/news/20160903-ezert-nem-bantotta-az-ikreket-a-gyilkos-roman-orvos-s-dan-nyiregyhazi-gyilkossag.htmlS. Dan a kolozsvári bíróságon is beszélt, sőt, elvezetése közben még az újságírókhoz is szólt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.