Nyíregyházi gyilkosság: a gyerekek csak később tudták meg, anyjuk meghalt

Forrás: MTI/Taipusz Attila -
gyilkosság halál ikrek Nyíregyháza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus sorsú ikerpárra jelenleg a nagyszülők vigyáznak, akik napokig képtelenek voltak elmondani a gyerekeknek, hogy édesanyjuk nem élte túl a fegyveres támadást.

A román állampolgárságú orvos, S. Dan kegyetlenül kivégezte a nála 14 évvel fiatalabb nőt, aki korábban állítólag a szeretője volt. A nő férjét is súlyosan megsebesítette, ő életveszélyes állapotban van. Mindezt a házaspár gyerekeinek szeme láttára tette. A tragédia után egyből a nagyszülőkhöz kerültek a gyermekek, akik közül a kislány állítólag meg is némult a látottak miatt.

Fotó a helyszínről Forrás: MTI/Taipusz Attila

Lea és Lázár napokig nem tudta, hogy édesanyjuk elhunyt, a nagyszülők ugyanis csak később tudatták velük a borzalmas hírt. Úgy döntöttek ugyanis, hogy egyelőre bőven elég, hogy végig kellett nézniük ezt a szörnyűséges tragédiát. A Blikk információi szerint az ikrek abban a hitben voltak, hogy édesanyjuk is kórházban küzd az életéért.

Samantha Fox bőröndje miatt riasztották a tűzszerészeket Ferihegyenhttp://www.life.hu/sztarok/20160905-elkepeszto-samantha-fox-borondje-miatt-riasztottak-a-tuzszereszeket-ferihegyen.htmlA szépséges Samantha Fox pénteken landolt a Liszt Ferenc repülőtéren, azonban az érkezése a vártnál is nagyobb visszhangot kapott. A popdíva stábjának egyik bőröndje eltűnt, és mint később kiderült, a tűzszerészek vizsgálták át. TV + SztárokOrigoMicsoda?! Rihanna terhes?http://www.life.hu/sztarok/20160905-rihanna-kisbabat-var-a-kanadai-szarmazasu-rappertol.htmlRihannától megszokhattuk, hogy szinte minden héten szolgáltat témát a bulvársajtónak. Hol botrányos koncertjei, hol felismerhetetlen külseje miatt kerül a címlapokra. Most viszont, mindenki megdöbbenésére felröppent a hír, hogy Riri kisbabát vár újdonsült szerelmétől. TV + Sztárok--Tartozást örököltek Somló Tamás gyermekeihttp://www.life.hu/sztarok/20160905-somlo-tamas-halala-utan-a-jogdijakon-tul-adossagot-is-orokoltek-a-gyermekei.htmlSomló Tamás 68 éves korában elhunyt, a gyermekei örököltek mindent a zenészlegenda után. Ebben azonban van adósság is. TV + Sztárok--Rubint Réka: "Hamvaimat majd keverjék össze Norbiéval"http://www.life.hu/sztarok/20160905-schobert-norbi-es-rubint-reka-14-eve-hazasok-hamvaimat-majd-keverjek-ossze-norbieval.htmlRubint Réka és Schobert Norbi boldogok és kiegyensúlyozottak, hiszen 14 év házasság és 15 év ismeretség után is borzasztóan szeretik egymást. Olyannyira, hogy még haláluk után is együtt szeretnének lenni. TV + SztárokOrigoÉlő adásban "seggfejeztek" a ValóVilág első kiválasztásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160904-megvolt-a-villa-elso-kivalasztasa-mici-elo-adasban-seggfejezte-le-somat.htmlMegvolt a ValóVilág 8 első kiválasztása. TV + SztárokOrigoZseraldin beköltözött a villába: Egy perc után belekáromkodott az élő adásbahttp://www.life.hu/sztarok/20160904-vv-geraldine-koltozik-a-villaba-miutan-vv-zsofi-kiment-ime-o.htmlAhogy arról a Life.hu beszámolt, VV Zsófi párbaj nélkül távozott a villából. Máris jön azonban az új beköltöző, a focizós lány, aki nagyon szereti az apukáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.