Megvilágosodott: kivetette a szilikont a melléből és apácának állt

Forrás: AFP -
modell szilikon apáca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes változáson ment át mind külsőleg, mind belsőleg Sofia Hayat, aki mielőtt apácának állt volna a hírességek megszokott életét élte: a rendezvényeken bőven kivillantotta szilikonmelleit és sokat bulizott. Ezeknek vége!

Sofia Hayat igazán dögös hírességnek számított, és nem is rejtegette szilikonnal bőven feltöltött idomait. Leghíresebb szerepe a Focistafeleségek című sorozatban volt, de a színészkedés mellett modellkedésből is élt. A hírességek fényűző életét élte, de a magamutogatásnak vége szakadt, ugyanis megvilágosodott.

Forrás: AFP

Elutazott Yorkshire-be, ahol egy olyan hallucinogén teát fogyasztott, amit sokszor szoktak inni azok az emberek, akik az útjukat keresik. Amit akkor látott, örökre megváltoztatta az életét. Úgy döntött felhagy a celebséggel, és apácának áll. Rájött ugyanis, hogy ő egy egyiptomi istennő reinkarnációja. Ennek hatására kivetette melleiből a szilikont, felhagyott az ivással sőt, még a szexuális élettel is. Eldöntötte, hogy apáca lesz, és építtet egy templomot, ahol meditálhatnak az emberek.

Újabb terrortámadást hajtott végre az Iszlám Államhttp://www.life.hu/news/20160906-hetfo-este-terrortamadas-tortent-bagdadban-legkevesebb-9-ember-vesztette-eletet.htmlIsmét terrortámadás történt, ezúttal Bagdadban, az iraki fővárosban. Az autóba rejtett pokolgép legkevesebb 9 emberrel végzett és további húszan megsebesültek. NewsItt a nap hőse: 9 éves kisfiú élesztette újra a 2 éves öccséthttp://www.life.hu/news/20160905-hoskent-unneplik-nemetorszagban-a-9-eves-kisfiut-megmentette-a-testveret.htmlHősként ünneplik Németországban azt a 9 éves kisfiút, aki kimentette 2 éves kisöccsét a medencéből, utána pedig a mentők utasításait követve szakszerűen újraélesztette. Nagymamájuk csak rövid időre hagyta magukra őket. News--Megsüketült a séf, miután megkóstolta a világ legerősebb ételéthttp://www.life.hu/news/20160905-megsuketult-ben-sumadiwiria-miutan-megkostolta-indoneziaban-a-vilag-legerosebb-tesztaetelet.htmlNagyon szeret kísérletezni és új dolgokat megkóstolni a népszerű séf, Ben Sumadiwiria, ám az egyik kulináris élménye nem végződött valami vidáman: ideiglenesen megsüketült. NewsOrigoMegható történet: túlélte a kutyus az olaszországi földrengésthttp://www.life.hu/news/20160905-a-tuzoltok-kilenc-nap-utan-mentettek-ki-egy-kutyat-romeo-a-gazdajahoz-szaladt.htmlA tűzoltók kilenc nap után mentettek ki egy golden retrievert a romok alól Olaszországban. Romeo az ugatásával hívta fel magára a figyelmet. News--Kenguruval akart merényletet elkövetni a 19 éves fiúhttp://www.life.hu/news/20160905-kenguruval-akart-merenyletet-elkovetni-a-19-eves-ausztral-ramadan-besim-nem-kapott-eletfogytiglanit.htmlKengurura akart robbanószerkezetet szerelni az ausztrál fiatal, akit szerencsére sikerült elkapniuk, mielőtt még bárki életét kiolthatta volna. Tavaly készült a merényletre, amiért nem kapott életfogytiglani börtönbüntetést. News--Nyíregyházi gyilkosság: a gyerekek csak később tudták meg, anyjuk meghalthttp://www.life.hu/news/20160905-nyiregyhazi-gyilkossag-a-gyerekek-csak-napokkal-a-tragedia-utan-tudtak-meg-hogy-az-anyjuk-meghalt.htmlA tragikus sorsú ikerpárra jelenleg a nagyszülők vigyáznak, akik napokig képtelenek voltak elmondani a gyerekeknek, hogy édesanyjuk nem élte túl a fegyveres támadást. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.