Megkezdődött a tatai gyerekgyilkos anya tárgyalása

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság Tata anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly áprilisban helyezték előzetes letartóztatásba a nőt, aki meggyilkolta 8 éves kislányát. Az anya tárgyalása megkezdődött, a tanúk sokkos állapotban beszéltek a történtekről.

Tavaly a tatabányai nő a tőle hosszabb ideje külön élő lányát a gyermek édesapjától vitte el láthatásra. Korábban alkoholproblémái miatt tiltották el tőle a gyermeket, akivel egy panzióban szállt meg. Ott aztán különös kegyetlenséggel végzett a 8 éves kislánnyal. Pezsgőt itatott vele, melyben nyugtatót oldott fel, majd egy késsel összesen 106 alkalommal szúrta meg.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A szakértők szerint

a gyermek tüdejét és szívét ért szúrások következtében pillanatok alatt meghalt.

A tanúk könnyeikkel küszködve beszéltek az esetről, a recepciósoknak egyből feltűnt, hogy valami nincs rendben a nővel. Kora reggel már italokat rendelt, de ételt szinte egyáltalán nem. A többi között ezért is hívták ki végül a rendőrséget - áll a Bors beszámolójában. A rendőrök elmondták, hogy

a gyilkos eszközt az éjjeli szekrényen találták meg,

miközben a nő a halott, agyonvagdosott gyermekét nyakig betakarva rejtegette az egyik ágyon.

Az anya első tárgyalásán halálbüntetést kért magára,

a második előtt pedig öngyilkosságot kísérelt meg, ezért az ítélethozatal elmaradt. A mostani tárgyaláson nem kívánt megszólalni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.