Harry herceg bejelentését megkönnyezték az internetezők

Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee -
brit királyi család karibi térség Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg bejelentése miatt örömmámorban úsznak a rajongók, hiszen kiderült, a közeljövőben ismét körútra indul a karibi térségben.

"Ezúton szeretném én is jelezni, hogy becsomagoltam a bőröndjeimet, és készen állok az útra Harryvel" - kommentálta a jó hírt a herceg egyik rajongója, miután megtudta, hogy

Harry a karibi térségben turnézik majd.

Sokan hasonlóképp reagáltak, az egyik kommentelő például megjegyezte, hogy máris indul az esküvői ruhájáért, míg egy másik követő arról áradozott, hogy már alig várja a félmeztelen hercegről készült fotókat.

Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee

A Coldplay-jel lépett fel Harry herceg

Óriási bulit tartott Harry herceg. A brit trónörökös ezúttal nem valamilyen botrányos összejövetellel, hanem jótékonysági rendezvénnyel került a címlapokra. A teljes cikket itt elolvashatod!

Így kért segítséget a lány, akit az ISIS elrabolt - videóhttp://www.life.hu/news/20160826-nyilvanossagra-hoztak-a-videot-melyben-kayla-mueller-az-isis-tusza-segitseget-ker.htmlAz amerikai segélymunkást, Kayla Muellert 2013-ban ejtette túszul az Iszlám Állam dzsihadista szervezet. Két évvel később Barack Obama is megerősítette: a lány meghalt. NewsOrigoHorrorrá vált a tévéshow: felvétel közben fojtogatta a kígyó a műsorvezetőthttp://www.life.hu/news/20160826-horrorra-valt-a-teveshow-mivel-felvetel-kozben-fojtogatta-a-kigyo-a-musorvezetot.htmlMajdnem tragédiába torkollt az az ausztrál műsor, melynek műsorvezetője, Craig Freeman a kontinens leghalálosabb kártevőit kutatja fel, ám ezúttal az egyik őt találta meg... NewsOrigoKiderült, hogy többször is megerőszakolták a kétéves kislánythttp://www.life.hu/news/20160825-nem-csupan-egyszer-hanem-tobbszor-is-megeroszakoltak-a-keteves-kislanyt.htmlA megerőszakolt kétéves kislány ügyében indított nyomozás során újabb részletekre derült fény: a vallomások és szakértői vélemények szerint a gyermeket többször is megerőszakolták, ám azt még mindig nem tudni, ki tette, hiszen a kislány testében nem találtak DNS-t, ami leleplezhetné az elkövetőt. A nyomok szerint ugyanis egy eszközzel követhették el az erőszakot. NewsThinkstockGerendai Károly otthagyja a Szigetethttp://www.life.hu/news/20160823-gerendai-karoly-otthagyja-a-szigetet.htmlÚgy tűnik, Gerendai Károly a Sziget főszervezője a továbbiakban nem veszi ki a részét a fesztivál napi teendői közül. Elmondása szerint az elmúlt 24 év során sikerült a Szigetet olyan szintre eljuttatni, hogy már tovább nem növekedhet. NewsMeghalt James Woolley a Nine Inch Nails legendás billentyűsehttp://www.life.hu/news/20160818-elhunyt-james-woolley-a-nine-inch-nails-legendas-billentyuse.html50 évesen elhunyt James Woolley, aki 1991 és 1994 között volt a Nine Inch Nails billentyűse. A szomorú hírt tegnap éjjel hozta nyilvánosságra a zenész volt felesége. NewsOrigoSzobrot kapott az mátyásföldi kutyus, aki 12 évig várta halott gazdájáthttp://www.life.hu/news/20160818-szobrot-kapott-az-matyasfoldi-kutyus-aki-12-evig-varta-halott-gazdajat.htmlA mátyásföldi Jókai-lakótelepen, a Jókai és a Villő utca sarkán áll egy szobor, ami egy megható történetre emlékezteti az ott élőket: egy budapesti cukrászmester halála után, a kutyája Beni 12 évig hazavárta szeretett gazdáját, ám hiába. A kóbor kutyának számító ebet végül az önkormányzat fogadta örökbe. Az eb 2014-ben elhunyt, most pedig egy emlékművel tisztelegnek előtte. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.