Rejtélyes bohócok riogatják egy amerikai kisváros lakóit

Forrás: FX -
félelem bohóc Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nagyszerű forgatókönyv is lehetne a dél-karolinai Greenville lakosainak kálváriájából, csak egy bökkenő van: a sztori úgy tűnik komoly. Az ott élők ugyanis azt állítják, hogy egy csoportnyi bohóc tartja őket rettegésben, a hatóságok azonban tehetetlenek.

Minden egy bejelentéssel kezdődött, augusztus 20-án. Aznap ugyanis egy telefonáló egy bohócjelmezbe bújt gyanús alakot látott, aki állítólag gyerekeket akart az erdőbe csalogatni. Másnap egy másik hívás érkezett a rendőrséghez, az illető egy lövöldöző bohócról számolt be, azonban

a rendőrök nem találtak erre utaló nyomot a helyszínen.

A kép illusztráció Forrás: FX

Az esetek után többen is betelefonáltak a rejtélyes bohócok miatt, de a rendőrök mindig bizonyíték nélkül kullogtak vissza az irodába. A seriff szerint akit ezek után bohóc jelmezben találnak, kivétel nélkül letartóztatják, és

kivizsgálják az okokat.

"Bohócmaszkot húzni törvénytelen és veszélyes, mivel pánikhangulatot teremt" - szögezte le a seriff, aki azt is hozzátette, hogy a lakók ne engedjék ki a gyerekeket sötétedés után egyedül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.