John Hostetter színész meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem 100 produkcióban szerepelt John Hostetter színész, többnyire sorozatokban láthattuk. 69 éves korában halt meg hosszú küzdelem után.

Rákos megbetegedésben hunyt el John Hostetter, hosszas küzdelem után. A színész összesen 97 produkcióban szerepelt, jobbára sorozatokban. A Murphy Brown-ban láthattuk a leghosszabb ideig, összesen 65 epizódban szerepelt.

Forrás: ABC

Ezen kívül szinkronszínészként is dolgozott, például a G.I. Joe rajzfilmsorozatban vagy a Spawn-ban. A nyolcvanas, kilencvenes években pedig rengeteg sorozatban vendégszereplt, egy-két epizód erejéig feltűnt többek között a Knight Rider-ben, a T.J. Hooker-ben, A simlis és a szendé-ben, a Dallasban, a MacGyver-ben, és a Vészhelyzet-ben is - írja az Origo.

Szabó Zsófi párja Zsolti kiszállt a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-szabo-zsofi-parja-zsolti-a-nyero-parosban-feladta-a-jatekot-kiszallt-a-feladatbol.htmlNem ment zökkenőmentesen a pároknak a teljesítendő feladat, Zsófi szerelme már az elejétől viszolygott még a helyszíntől is. Ilyen kezdettel nem is csoda, hogy a végéig nem jutottak el. TV + Sztárok--Pumped Gabo párja kiborult: zokogva beszélt kapcsolatukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-pumped-gabo-parja-agi-zokogott-kapcsolatukrol-nyilatkozott.htmlEgyre több a feszültség és sírás a celebvillában, a párok lánytagjai gyakran nyílnak meg kapcsolati problémáikról. Ezúttal Pumped Gabo párjánál, Áginál tört el a mécses. TV + SztárokOrigoPumped Gabo vallomása: hatalmas szegénységben nőtt felhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-pumped-gabo-oszinten-vallott-a-nyero-parosban-nagy-szegenysegben-nott-fel.htmlŐszinteségben és könnyekben sincs hiány a Nyerő párosban, ezúttal Pumped Gabo vallott életének egy olyan részéről, amit biztos, hogy senki nem ismert. TV + SztárokOrigoÚjra fellobbant a láng Rióban: máris megvan a legmeghatóbb pillanathttp://www.life.hu/sztarok/20160908-elkezdodott-a-paralimpia-rioban-a-megnyiton-megtortent-a-legmeghatobb-pillanat-marsia-malsar-elesett.htmlHelyi idő szerint szerdán este ismét fellobbant a láng Rio de Janeiróban, és ezzel megkezdődött a XV. paralimpia, amely jövő vasárnapig tart. Alig kezdődött el, máris megvan a legmeghatóbb pillanat. TV + SztárokOrigoKovácsovics Fruzsina az élete párját keresihttp://www.life.hu/sztarok/20160908-kovacsovics-fruzsina-szeretne-sajat-csaladot-es-az-elete-parjat-keresi-hozza.htmlKovácsovics Fruzsina teljesen késznek érzi magát a gyerekvállalásra, hiszen egész napját a kicsik között tölti: óvodában dolgozik, majd a Kicsi Óriások felvételein felügyeli csapatát. Ám még a nagy Ő nem érkezett meg az életébe. TV + Sztárok--Szabó Zsófi: “A testvérem volt az, aki segített nekem átvészelni a gyászt”http://www.life.hu/sztarok/20160908-szabo-zsofi-feltestvere-melinda-segitsegevel-veszelte-at-apja-szabo-gyula-halalat.htmlSzabó Gyulának az előző házasságából született két gyermeke, akik Zsófi féltestvérei, és szinte már felnőttek voltak, mikor a műsorvezető megérkezett a családba. Ennek ellenére nagyon jó viszony alakult ki köztük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.