Szabadulna Vivien gyilkosa - Kérvényt nyújtott be K. Bálint

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
gyilkosság óvadék Kakucs késelés letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
K. Bálint ez év március 15-én tizenhárom késszúrással meggyilkolta gyerekkori szerelmét M. Vivient. A fiú most fizetne szabadulásáért, óvadék letétbe helyezése iránti kérelmet nyújtott be a bíróságon - meglepő indokra hivatkozva.

A Bors úgy tudja, hogy K. Bálint rendezett családi körülményeire hivatkozva adta be a kérelmét. A Budakörnyéki Járásbíróság azonban elutasította, így marad előzetesben. Gyimesi Kinga, a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője azt nyilatkozta a Borsnak, hogy ilyen súlyos minősítésû ügyekben nem fordulhat elő, hogy helyt adjanak az óvadékkérelemnek.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

K. Bálint ügyvédje a lap megkeresésére nem kívánt nyilatkozni az ügyről, az ügyvédi titoktartásra hivatkozott. Védence családjának amúgy is határozott kérése, hogy ne kommunikáljon a sajtóval.

Borzalom: Halott csecsemőt cipelt magával egy kutya (18+)http://www.life.hu/news/20160911-halott-csecsemot-cipelt-magaval-egy-kutya-pakisztanban-video.htmlKisfiúnak mutogatta péniszét a budapesti bevásárlóközpont takarítójahttp://www.life.hu/news/20160911-kisfiunak-mutogatta-peniszet-a-budapesti-bevasarlokozpont-takaritoja-elfogtak-a-pedofilt.htmlGuminővel pózolt egy legénybúcsús csapat a New York-i 9/11 emlékhelyénhttp://www.life.hu/news/20160910-egy-legenybucsus-csapat-guminovel-pozolt-a-new-york-i-terrortamadasok-emlekhelyen.htmlRejtélyes jelenség: Madarak potyogtak az égbőlhttp://www.life.hu/news/20160910-madarak-potyogtak-az-egbol-bostonban.htmlFelejtsd el az autót! Hét kerületet érintő lezárások Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160910-budapesten-lezarasok-es-forgalomkorlatozasok-lesznek-a-felmaraton-futoverseny-miatt.htmlMeddig tart még a nyárias meleg?http://www.life.hu/news/20160910-az-idojaras-elorejelzes-szerint-kellemes-nyarias-ido-varhato-a-hetvegen.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.