Végignézte az apa, ahogy meghal a családja

halál család baleset autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angol család éppen a kempingezésből tartott hazafelé, amikor borzalmas baleset történt.

A család két külön autóban utazott, elől ment az édesanya három gyerekkel, mögöttük egy másik kocsiban az édesapa a negyedik gyermekkel. A tragédiát egy lengyel kamionsofőr okozta, aki azért nem figyelt az útra, mert éppen zenét keresett a telefonján. Összesen nyolc kocit tört össze. Az édesanya autójába is belehajtott, mind a négyen életüket vesztették. Az apa és a vele utazó gyerek pedig végignézték, ahogy felesége és gyerekei szörnyethalnak.

Meghalt a legendás világháborús fotón csókolózó nőhttp://www.life.hu/news/20160911-meghalt-a-legendas-vilaghaborus-foton-csokolozo-no-greta-friedman.htmlHídnak ütközött egy Budapestre tartó szállodahajóhttp://www.life.hu/news/20160911-hidnak-utkozott-egy-budapestre-tarto-szallodahajo-erlangennel-ket-magyar-aldozat.htmlSzabadulna Vivien gyilkosa - Kérvényt nyújtott be K. Bálinthttp://www.life.hu/news/20160911-szabadulna-vivien-gyilkosa-kervenyt-nyujtott-be-k-balint.htmlBorzalom: Halott csecsemőt cipelt magával egy kutya (18+)http://www.life.hu/news/20160911-halott-csecsemot-cipelt-magaval-egy-kutya-pakisztanban-video.htmlKisfiúnak mutogatta péniszét a budapesti bevásárlóközpont takarítójahttp://www.life.hu/news/20160911-kisfiunak-mutogatta-peniszet-a-budapesti-bevasarlokozpont-takaritoja-elfogtak-a-pedofilt.htmlGuminővel pózolt egy legénybúcsús csapat a New York-i 9/11 emlékhelyénhttp://www.life.hu/news/20160910-egy-legenybucsus-csapat-guminovel-pozolt-a-new-york-i-terrortamadasok-emlekhelyen.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.