Gyászol Hollywood: meghalt a transznemű színész, Alexis Arquette

Forrás: AFP/Kevin Winter -
betegség halál színész Alexis Arquette
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alexis hosszú betegség után, fájdalmak nélkül ment el. Fivére, Richmond Arquette egy megható posztban búcsúzott tőle a Twitter-oldalán. 

"Bátyánk, Robert, aki később bátyánk, Alexis, majd nővérünk, Alexis, majd bátyánk, Alexis lett, elhunyt ma reggel, szeptember 11-én" - írta a sztár testvére. A család egyelőre nem közölt részleteket a betegséggel kapcsolatban. A sztár fivére rendező, édesapja Lewis Arquette színész-rendező, apai nagyapja Cliff Arquette pedig komikus volt. A nézők a Ponyvaregény című filmből ismerhetik a legjobban Alexis arcát, de szerepelt még több mint félszáz filmben - írja Hollywoodreporter.

Forrás: AFP/Kevin Winter
Folytatódik a napsütéses, nyáriasan meleg időhttp://www.life.hu/news/20160911-folytatodik-a-napsuteses-nyariasan-meleg-ido-idojarasjelentes.htmlA következő napokban is folytatódik a napsütéses, nyárias idő 30 Celsius-fok körüli maximumokkal. Kezdetben csak elszórtan lehetnek záporok, a hétvégén viszont már borúsabb, csapadékosabb, hűvösebb idő várható.NewsFotó: M.Schmidt János – OrigoKisfiúnak mutogatta péniszét a budapesti bevásárlóközpont takarítójahttp://www.life.hu/news/20160911-kisfiunak-mutogatta-peniszet-a-budapesti-bevasarlokozpont-takaritoja-elfogtak-a-pedofilt.htmlEgy hatéves kisfiút molesztált az egyik budapesi bevásárlóközpont 25 éves takarítója. A rendőrség szerencsére hamar elfogta a tettest. NewsIlyen idő lesz a hétvégén - Gondoltad volna? http://www.life.hu/news/20160909-idojaras-meg-tartja-magat-a-meleg-napsuteses-ido-lesz-frissito-zaporral-zivatarral.htmlEgész héten a munkahelyről bámultunk ki vágyakozva az ablakon, és figyeltük a sugárzó napsütés, miközben azért izgultunk, hogy hétvégén is jó idő legyen. Szerencsénkre így lesz! NewsOrigoElhunyt a sztártenor, Johan Bothahttp://www.life.hu/news/20160908-elhunyt-az-afrikai-osztrak-sztartenor-johan-botha.htmlHosszan tartó betegség után, 51 évesen meghalt a dél-afrikai-osztrák sztártenor, Johan Botha. A Kurier című osztrák napilapban megjelent hírt csütörtökön erősítette meg Botha művészeti menedzsmentje. News--Ennyit keresett egy év alatt Babos Tímea: igazi csúcsgázsi! http://www.life.hu/news/20160906-babos-timea-egymillio-dollaros-fizetes-a-dogos-teniszezo-igazan-jol-keres.htmlBabos Tímea és Fucsovics Márton közel hatvanmillió forintot keresett az amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen. A két sportoló nem panaszkodhat, ha pénzről van szó. News--Megsüketült a séf, miután megkóstolta a világ legerősebb ételéthttp://www.life.hu/news/20160905-megsuketult-ben-sumadiwiria-miutan-megkostolta-indoneziaban-a-vilag-legerosebb-tesztaetelet.htmlNagyon szeret kísérletezni és új dolgokat megkóstolni a népszerű séf, Ben Sumadiwiria, ám az egyik kulináris élménye nem végződött valami vidáman: ideiglenesen megsüketült. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.