Taxis hiénák bántalmaztak egy külföldi párt Budapesten

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
taxi bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elszámolási vitába keveredett egy külföldi férfi és párja az őt szállító taxissal hétfő hajnalban Perceken belül hárman ütötték-verték a nyílt utcán, a rendőrség önbíráskodás miatt nyomoz. 

Taxisok támadtak rá egy külföldi párra Budapesten hétfőn hajnalban, Thököly út és a Zichy Géza utca sarkánál.Az Origó olvasója így számolt be az esetről:

„Hajnali fél négy körül lehetett, a Dózsa György út felé tartottam, de csak a síneken tudtam haladni az utat elálló taxiktól. Körülbelül 20 taxis nézhette félkörívben, ahogy három-négy társuk egy földön fekvő embert püföl az áldozat barátnője pedig angolul kiabált velük, és próbálta leráncigálni a támadókat a párjáról" - olvasható a portálon.

Képünk illusztráció Forrás: MTI/Balogh Zoltán

A rendőrség az Origó kérdésére - ahol bővebben is olvashatsz a történtekről - megerősítette, hogy a Zuglói Rendőrkapitányság önbíráskodás miatt nyomoz, és egy férfit előállítottak az ügyben. Bár hivatalosan még nem erősítették meg, de valószínűleg taxis hiénák voltak az elkövetők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.