37 év után került elő a tengerből egy jegygyűrű

jegygyűrű házasság tenger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harminchét év után került elő egy elveszett jegygyűrű: egy búvár bukkant rá a spanyolországi Benidorm partjainál.

Jessy Nisos búvár merüléskor találta meg az ékszert, majd posztolta a róla készített képet a Facebook közösségi oldalon, ahol megadta a gyűrűbe gravírozott dátumot is: 1979. február 17-ét.


Megjegyezte, hogy a gyűrű már nagyon régen elveszhetett, mivel üledékréteg borította.
Több mint 80 ezren osztották meg a képet, mire végül eljutott az északkelet-spanyolországi Zaragozában élő házaspárhoz, Agustin Aliagához és Juani Sanchezhez. Amikor Sanchez felhívta Nisost, mindketten könnyekben törtek ki.

Agustin Aliaga 37 éve vette feleségül Juani Sanchezt: bár a szerelmüket megpecsételő ékszer alig néhány hónap után elveszett, házasságuk a mai napig tart.

Paralimpia 2016: Krajnyák Zsuzsanna bronzérmes tőrbenhttp://www.life.hu/news/20160915-paralimpia-2016-rio-de-janeiro-krajnyak-zsuzsanna-bronzermes-torben.htmlParalimpia 2016: Osváth Richárd ezüstérmes tőrbenhttp://www.life.hu/news/20160915-paralimpia-2016-rio-de-janeiro-osvath-richard-ezustermes-torben.htmlMegtámadták a TV2 riporteréthttp://www.life.hu/news/20160914-megtamadtak-a-tv2-riporteret-a-kobanyai-piacnal-egy-uzlet-tulajdonosa-pofozta-meg.htmlErőszak a nevelőotthonban - Bosszúhadjáratról van szó?http://www.life.hu/news/20160914-szexualis-eroszakkal-vadolt-gyermekotthoni-dolgozok-alfoldi-utca-alaptalan-vadak.html20 év telt el - Mosolyogva mesélt testvére meggyilkolásáról a férfihttp://www.life.hu/news/20160914-jonbenet-ramsey-meggyilkolasa-tesvere-burke-20-ev-utan-mosolyogva-meselt-a-legdurvabb-reszletekrol.htmlGeorge Clooney felesége segíti az egykori szexrabszolgáthttp://www.life.hu/news/20160914-geroge-clooney-felesege-segiti-az-egykori-szexrabszolgat-akit-a-terroristak-fogtak-el.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.