Forgatás közben fulladt vízbe az ismert tévésztár

Forrás: Facebook/Domingos Montagner -
halál sorozat tenger fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tévésorozata forgatása alatt fulladt vízbe a legnépszerűbb brazil sorozatszár, Domingos Montagner - értesült a BBC hírportálja.

Az 54 éves tévésztár főszerepet játszott a Velho Chico című szappanoperában, melynek címe a Sao Francisco-folyóra utal. A színész egy kollégájával a napi forgatás végén úszni indult. Camila Pitanga azt mondta, Montagnert elragadta a víz erős sodrása.A színésznő segítségért kiáltott, ám a helybeliek nem siettek a bajba jutott férfi kimentésére, mert azt hitték, egy jelenet felvétele folyik.

Forrás: Facebook/Domingos Montagner

A hatóságok szerint nem sokat lehetett volna tenni a színész életéért. "Úgy gondolták, biztonságos helyet választottak az úszásra, ám pont ez az egyik legveszélyesebb terület Caninde városában, a helyiek el is kerülik" - mondta az O Globo lapnak Antonio Francisco Filho rendőrfőnök.

A baleset után néhány órával a vízi mentők mintegy 300 méterre találták meg Montagner testét a helytől,

ahol megfulladt. A színész Sao Paulóban született, cirkuszban lépett fel, mielőtt sorozatszínész lett volna. Tizennégy éve élt házasságban Luciana Lima színésznővel, három gyermeket neveltek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.