Hivatalosan is véget ér a nyár: lehűlés jön

eső hideg időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyaralók, figyelem! Rossz hírrel kell szolgálnunk: kánikulai hőség helyett sajnos szélre és csapadékra számíthatunk a hétvégén.

Péntek

Napközben eleinte csak fátyolfelhőzet húzódik hazánk térsége fölé, majd délutántól a gomolyfelhők is megnövekednek. Estétől DNy felől egyre többfelé fordul elő zápor, zivatar. Megerősödik a délnyugati szél. 29 fok körüli maximumok lehetnek.

Szombat

Markáns hidegfront érkezik, mely véget vet a nyárias időnek. A nap első felében több helyen számíthatunk esőre, záporra, zivatarra. Délután csökken a felhőzet, futó záporok lehetnek csak. Nagy területen erősödik meg az északnyugati szél. 19-26 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.

Vasárnap

Változóan felhős, szeles időre van kilátás. Északon szórványosan, délen elszórtan alakulnak ki záporok. 19-25 fok közötti értékeket mérhetünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.