szeméremsértés állatkert zaklatás Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felhúzta egy nő szoknyáját és szeméremsértő módon is viselkedett az a férfi, aki attól sem riadt vissza, hogy fényes nappal kövesse el tettét.

Éppen a győri állatkertnél sétált augusztus 31-én koradélután az a nő, aki ellen szeméremsértést követtek el. A támadó férfi az állatkert főbejárata előtt sétált, a kert gazdasági bejáratától körülbelül 10 méterre amikor

felemelte egy nő szoknyáját,

és közben szeméremsértő módon viselkedett – írja a police.hu.

police.hu


A férfiről, aki ellen szeméremsértés vétségének gyanújával nyomoznak, fénykép készült. A rendőrség kéri, hogy aki tud valamit a képen látható férfiről, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon.

police.hu

Két szatírt fogtak a héten a Margitszigeten

Az V. és XIII. kerületi ügyészség szeméremsértés miatt bíróság elé állított egy 27 éves férfit, ő a Margitszigeten mutogatta magát. Aznap egy másik maszturbácsit is elkaptak.

Hivatalos! Az eltűnt maláj gépé a megtalált szárnydarabhttp://www.life.hu/news/20160916-megtalaltak-az-eltunt-malaj-utasszallitohoz-tartozo-szarnydarabot-tanzaniaban.htmlMár hivatalosan is megerősítették, hogy a több mint két éve eltűnt maláj utaszállítóhoz, az MH370-es járathoz tartozott a szárnydarab, amit Tanzániában találtak meg. News--Károly herceg balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/news/20160916-karoly-herceg-a-kiralyi-csalad-tagja-osszetorte-a-kocsijat-egy-szarvassal-utkozott.htmlVilmos herceg édesapja a hétvégén szenvedett autóbalesetet, méghozzá a család Aberdeenshire-beli Balmorali birtokán. NewsAFPNem tévedhetsz el! - zenészek fogtak össze az eltűnt gyerekekérthttp://www.life.hu/news/20160915-nem-tevedhetsz-el-zeneszek-fogtak-ossze-az-eltunt-gyerekekert.htmlPéldátlan összefogásban született meg a "Nem tévedhetsz el!" című dal, amelyben a résztvevők a gyermekeltűnések problémájára, és az Eltűnt Gyerekekért Alapítvány tevékenységére szeretnék felhívni a figyelmet.NewsOrigoHarminc csomag heroinnal ment az oviba az öt éves kisgyerekhttp://www.life.hu/news/20160915-harminc-csomag-heroinnal-ment-ovodaba-a-szervezeteben-megsem-volt-heroin.htmlCsak a csodának köszönheti az a gyerek az életét, aki 30 csomag heroinnal ment óvodába. News--Megtámadták a TV2 riporteréthttp://www.life.hu/news/20160914-megtamadtak-a-tv2-riporteret-a-kobanyai-piacnal-egy-uzlet-tulajdonosa-pofozta-meg.htmlMegütötték a Tények stábjának egyik riporterét a kőbányai piacnál - írja az Origo. A tévést egy üzlet tulajdonos pofozta meg, mert nem akarta, hogy ott forgassanak. A török-magyar állampolgárságú zámadót a rendőrök előállították.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoElkészült Magyarország első boldogságtérképehttp://www.life.hu/news/20160914-pest-megyeben-atlagosan-boldogok-a-magarok.htmlElkészült Magyarország első boldogságtérképe! A felmérés egyedülálló, hiszen különböző szociális tényezők és a boldogság eléréséhez és megtartásához szükséges képességek közötti párhuzamok segítségével mutatja meg, hogy hol és mennyire boldogok a magyarok. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.