Olyan szelfit lőtt a fiatal lány, amin az egész internet röhög (18+)

kép fotó szelfi dildó internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szóban forgó fotó az Imgur képmegosztó oldalon kering, és emberek milliói derülnek rajta. Holott első ránézésre ez csak egy egyszerű szelfi.

A szelfit egy rózsaszín napszemüveget viselő lány lőtte magáról. Eddig rendben is lennénk, de nézzük csak meg alaposabban a fotót! Bizony-bizony, valami tükröződik azon a szemüveglencsén! Mégpedig az, amit a számítógép előtt ülő fiatal lány éppen az interneten nézegetett, vagyis inkább vásárolt. Igen, jól láthatóan az egy hatalmas dildó. A képet természetesen nem a lány töltötte fel az Imgurra: egyik ismerőse volt olyan kedves, hogy megosztotta ezt az egész virtuális világgal.

This was posted by a girl I know on twitter... When you see it...

A felhasználók között komoly vita alakult ki: volt, aki nagyon jót röhögött a fotón, és akadt olyan is, aki azt gondolta, hogy direkt így készítették, figyelemfelkeltés céljából. Nos, így vagy úgy, de ez sikerült!

Már fagyhat is a héten! Ilyen időre számíthatsz http://www.life.hu/news/20160919-elo-a-kabatokkal-mar-fagyhat-is-a-heten-hideg-ido-varhato-a-kovetkezo-napokban.htmlSzeméremsértésért keresnek egy férfit Győrbenhttp://www.life.hu/news/20160919-gyorben-az-allatkertnel-felemelte-egy-no-szoknyajat-es-szemeremserto-dolgokat.htmlEsküvője előtt 1 nappal hunyt el a rákos bloggerlányhttp://www.life.hu/news/20160919-eskuvoje-elott-1-nappal-hunyt-el-a-rakos-bloggerlany-anna-swabey.htmlMeghalt az Edda gitárosa!http://www.life.hu/news/20160919-elhunyt-gellert-tibor-az-edda-tagjai-facebookon-bucsuztak.htmlEutanázia egy fiatalkorún: a kisgyermek maga választhatta a halálthttp://www.life.hu/news/20160919-eloszor-hajtottak-vegre-eutanaziat-fiatalkorun-belgiumban.html25 éve találták meg a jégbe fagyott embert- azóta tart az átokhttp://www.life.hu/news/20160919-25-eve-talaltak-meg-otzit-a-jegbe-fagyott-embert.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.