Eltűnt egy idős nő Budapesten- a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Forrás: SCANPIX/Johan Strindberg -
idős nő rendőrség eltűnt Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnt egy idős nő Budapesten a XI. kerületben. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A 69 éves Fischerné Király Patrícia Ilona szeptember 20-án kedden este 19 óra körül a Budapest XI., Ulászló utcai lakcíméről ismeretlen helyre távozott. Azóta semmilyen életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre - írja a police.hu.
A hölgy körülbelül 160 cm magas, vékony testalkatú, szőke, rövid hajú. Eltűnésekor fekete nadrágot, sárga csíkos felsőt viselt.

Fischerné Király Patrícia Ilona police.hu


A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a nő hollétével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-381-43-00-ás telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Születése pillanatában ölte meg gyermekét a tatabányai nőhttp://www.life.hu/news/20160920-brutalisan-meggyilkolta-sajat-gyermeket-ildiko-most-birosag-elott-felel-tetteert.htmlÖt gyereket nevelt, a hatodikat már akkor megölte, mikor még összekötötte őket a köldökzsinór! News--Elhunyt a Szigorúan bizalmas című film rendezője, Curtis Hansonhttp://www.life.hu/news/20160921-curtis-hanson-elhunyt-a-rendezo-71-eves-volt-szigoruan-bizalmas-cimu-film-sztarja.htmlA rendezőnek többek között a Szigorúan bizalmas noir-krimijét vagy a 8 mérföld Eminem-életrajzát köszönhetjük. News--Olyan szelfit lőtt a fiatal lány, amin az egész internet röhög (18+)http://www.life.hu/news/20160919-olyan-szelfit-lott-a-fiatal-lany-amin-az-egesz-internet-rohog-dildo-tukrozodik-a-szemuvegen.htmlA szóban forgó fotó az Imgur képmegosztó oldalon kering, és emberek milliói derülnek rajta. Holott első ránézésre ez csak egy egyszerű szelfi. NewsOrigoSzeméremsértésért keresnek egy férfit Győrbenhttp://www.life.hu/news/20160919-gyorben-az-allatkertnel-felemelte-egy-no-szoknyajat-es-szemeremserto-dolgokat.htmlFelhúzta egy nő szoknyáját és szeméremsértő módon is viselkedett az a férfi, aki attól sem riadt vissza, hogy fényes nappal kövesse el tettét. News--Meghalt az Edda gitárosa!http://www.life.hu/news/20160919-elhunyt-gellert-tibor-az-edda-tagjai-facebookon-bucsuztak.htmlGyászol a hazai zenészvilág! 57 éves korában elhunyt Gellért Tibor, az Edda gitárosa. News--Állítják: Pilótahiba okozhatta a tragikus gödöllői légi balesetethttp://www.life.hu/news/20160918-pilotahiba-okozhatta-a-tragikus-godolloi-legi-balesetet-negyen-vesztettek-eletuket.htmlPilótahiba okozhatta a négy ember halálával járó gödöllői repülőgép-balesetet, állítja az Origónak nyilatkozó igazságügyi szakértő. A tragédia idején zárt légtéreben, ejtőernyős célba ugró bajnokságot tartottak a gödöllői reptéren - kérdés, hogy a versenyzőket szállító pilóta hogyan ütközhetett össze egy Cessnával a bajnokság területén. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.