Elhunyt a Szigorúan bizalmas című film rendezője, Curtis Hanson

Forrás: Collection Christophel/© Universal Pictures/© Universal Pictures -
Curtis Hanson halál film Szigorúan bizalmas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendezőnek többek között a Szigorúan bizalmas noir-krimijét vagy a 8 mérföld Eminem-életrajzát köszönhetjük. 

Curtis Hanson Oscar-díjas rendező 71 évs volt. A férfit a saját otthonában találták meg, a rendőrség szerint halálának természetes oka volt. Az első nagyobb sikere az 1992-es A kéz, amely a bölcsőt ringatja című thriller, majd az 1997-es Szigorúan bizalmas, melyben több világsztár is játszott. Hanson pár éve a szervezetén elhatalmasodó Alzheimer-kór miatt vonult vissza a filmiparból - írja a Variety.

Forrás: Collection Christophel/© Universal Pictures/© Universal Pictures
Felgyújtotta magát egy színésznő, az állapota válságos http://www.life.hu/news/20160920-benzint-ontott-a-ruhajara-es-meggyujtotta-magat-egy-szineszno-korhazban-kezelik.htmlFelgyújtotta magát hétfőn egy nő a sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal előtt - jelentette az Agerpres hírügynökség. News--Hivatalosan is véget ér a nyár: lehűlés jön http://www.life.hu/news/20160916-sok-esovel-koszont-be-az-osz-hetvegei-idojaras-eso.htmlNyaralók, figyelem! Rossz hírrel kell szolgálnunk: kánikulai hőség helyett sajnos szélre és csapadékra számíthatunk a hétvégén. News--Újabb magyar siker! Osváth Richárd ezüstérmes kardbanhttp://www.life.hu/news/20160913-osvath-richard-ezustermet-szerzett-a-kerekesszekes-vivok-versenyeben.htmlA magyar sportoló ezüstérmet szerzett a kerekesszékes vívók A sérültségi kategóriájának kard egyéni versenyében a riói paralimpia hétfői versenynapján. News--Bizarr! Kiássák a halottakat, majd felöltöztetik őket egy falu lakói http://www.life.hu/news/20160909-indoneziaban-minden-harmadik-evben-kiassak-az-elhunyt-csaladtagokat.htmlIndonéziában elképesztő módon emlékeznek meg a halott családtagokról. A hozzátartozók minden harmadik évben kiássák a holttesteket, hogy újra együtt lehessenek velük. News--Hosszú Katinka megállíthatatlan: Berlinben is tarolt a magyar sportoló http://www.life.hu/news/20160831-hosszu-katinka-harom-szamban-gyozott-arannyal-tavozott-a-magyar-sportolo.htmlHat döntőjéből hármat megnyert Hosszú Katinka a rövid pályás úszóvilágkupa-sorozat második versenyének keddi nyitónapján Berlinben. NewsOrigoElő az esernyőkkel! Leszakad az ég a következő órákbanhttp://www.life.hu/news/20160830-valtozas-az-idojarasban-hatalmas-eso-jon-a-kovetkezo-orakban.htmlA jó időt egy kisebb hidegfront szakítja félbe, mely több helyen erős széllökésekkel és felhőszakadásokkal érkezik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.