Fogadj örökbe: különleges kampánnyal keresnek gazdit a kutyusok

Forrás: Airbnb -
Airbnb örökbefogadás kutya Illatos út
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Online örökbefogadási kampány indult az Illatos úton élő kutyák számára: Dolly, Pupi, Bandita és a többiek három lakás hirdetéseit foglalták el, és alig várják, hogy valódi otthonra találjanak. Az örökbefogadók ráadásul most meg is kaphatják a meseszép lakások bármelyikét három napra, hogy ott jobban megismerhessék egymást újdonsült kedvencükkel.

Különleges módon keresnek végleges gazdát az Illatos úti kutyusoknak. Az „Otthont keresek" akció célja, hogy az örökbefogadást a közbeszéd tárgyává tegye: kutyát hazavinni most egyszerű, ingyenes és segítséget is kapunk hozzá.

Forrás: Airbnb

Az örökbefogadóknak ráadásul egy kis plusszal is kedveskednek: aki hazaviszi az Illatos úti kutyák bármelyikét, három napra kiveheti a három Airbnb-n szereplő lakás egyikét 2700 Ft/éj áron. Ez az Airbnb által engedélyezett legalacsonyabb ár.

Forrás: Airbnb

A lakások profiljain az árva kutyák elfoglalták a nappalit, a konyhát és még a fürdőszobát is – így várják, hogy elhagyhassák újdonsült gazdijukkal az Illatos utat, ahol folyamatos a helyhiány. Az összesen 94 férőhelyen sokszor 120-130 kutya és macska él. Ezért indult most ez a különleges örökbefogadási kampány.

Nem győzik hangsúlyozni: aki innen fogad örökbe állatot, két életet is megment.

Azét, akit hazavisz és azét is, aki a helyére érkezik és esélyt kap egy új otthonra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.