Meghalt a szappanoperák nagyasszonya, Agnes Nixon

Forrás: Charley Gallay / Getty Images North America / AFP -
halál parkinson-kór Agnes Nixon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap, szeptember 28-án meghalt Agnes Nixon, több legendás amerikai szappanopera ötletgazdája, forgatókönyvírója, producere. A 93 éves tévés szakember Parkinson-kórban szenvedett.

Agnes Nixon olyan elhivatott volt, hogy még akkor is magával vitte a diktafonját, hogy

folytathassa a munkát, amikor vajúdott.

Nőként fontos szerepe volt abban, hogy a szebbik nemet is elismerjék a televíziós szakmában. Emellett megreformálta a szappanoperák világát: bevitte a műfajba a mindennapi élet problémáit. Nixon már korán odafigyelt

az etnikai és rasszbeli különbségekre karakterei megformálásánál

– írja a CNN.

Forrás: Charley Gallay / Getty Images North America / AFP

Öt Daytime Emmy- és Writers Guild Awards-díjat zsebelt be munkássága során. Az ő nevéhez fűződik többek között az 1970 és 2011 között futott All My Children, az 1964-től 1999-ig műsoron tartott Another World, a One Life to Live (1968–2013) vagy az As the World Turns (1956–2010).

Idegesítette a gyereksírás, halálra verte a kisbabát a drogos férfihttp://www.life.hu/news/20160928-idegesitette-a-gyereksiras-a-drogos-ferfit-halalra-verte-a-csecsemot-eletfogytig-tarto-bortont.htmlÉlettársa gyermekét verte meg a férfi, aki olyan súlyos sérüléseket okozott a kisbabának, hogy az belehalt. A korábban már többször büntetett férfi rendszeresen verte a nő másik gyermekét is, ennek ellenére vele élt az anya. News--Kiderült: a Teréz körúti robbantó magyarul beszélthttp://www.life.hu/news/20160929-magyarul-beszelt-a-terez-koruti-robbanto-az-eletveszelyesen-megserult-rendorno-felismerte-a.htmlMagyarul beszélt a Teréz körúti robbantó, aki a detonáció után cipőt is cserélt. A robbantásban két járőr sérült meg, a rendőrnő eddig mélyaltatásban volt, de már felébresztették és sérülése ellenére felismerte a szeretteit. NewsOrigoHatalmas sztár lett a gyönyörű hangú magyar papbólhttp://www.life.hu/news/20160928-hatalmas-sztar-lett-a-szombathelyi-eneklo-papbol-gombos-balintbol.htmlMár csaknem 130 ezren tekintették meg a szombathelyi papról készült videót, amelyben egy ifjú párt örvendeztet meg a Hallelujah című dallal. A pap csodás hangjától libabőrös lesz az ember! NewsOrigoGrimaszbajnokok: 10 kutya, akik a legviccesebb fejeket vágjákhttp://www.life.hu/news/20160927-10-kutya-vicces-grimasszal-eppen-megprobaljak-elkapni-a-jutalomfalatot.htmlVicces fotósorozatot készített a fényképész, azt a pillanatot kapta el, amikor kutyák megpróbálnak ráharapni a levegőben repülő jutalomfalatra. Az ebek tekintete mindent elárul! News--Itt a videó a Teréz körúti robbanásról: durva felvételek! (+18)http://www.life.hu/news/20160926-terez-korut-robbanas-videofelvetel-kerult-nyilvanossagra-a-rendorseg-segitseget-ker.htmlA Police.hu oldalára került fel az a felvétel, melyen látható a halászkalapos elkövető és az utolsó másodpercekben a robbantás is. News--Élő adásban szakadtak a röhögéstől a híradósok a kecskeemberen: Videó!http://www.life.hu/news/20160928-a-riporter-is-rohogogorcsot-kapott-a-kecskeember-lattan-vicces-video.htmlVannak olyan kutatók, akik bármit megtesznek annak érdekében, hogy nagyobb felfedezést tegyenek egy-egy területen. Thomas Thwaites pont ilyen ember. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.