Álmában fulladt meg egy csecsemő: nem tudtak rajta segíteni

Forrás: Thinkstock -
halál csecsemő Pécel fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tragédia történt egy Pest megyei településen, Pécelen: a fiatal pár három hónapos kislánya megfulladt alvás közben. Hiába érkezett gyorsan a segítség, már nem tudták újraéleszteni a kisbabát.

Szeretetben nevelték és mindennel elhalmozták szülei a három hónapos kislányt, aki az első gyermeke volt a párnak. Hiába igyekeztek azonban, borzalmas tragédia történt velük. Az édesanya délutáni alvásra fektette le a gyermeket, aki soha nem ébredt már fel.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Míg a kicsi aludt, az anya a lakásban végezte a dolgát, azonban feltűnt neki, hogy a szokásosnál tovább tart a kislány délutáni pihenése, így felsietett az emeletre, hogy megnézze a picit. Döbbenten tapasztalta, hogy nem lélegzik. Azonnal átsietett a babával a szomszédjához, ugyanis neki van egészségügyi végzettsége.

"Hiába próbáltunk meg a másik szomszéd kislánnyal mindent, már nem tudtunk segíteni a picin.

Szívmasszázst alkalmaztunk, és mindennel próbálkoztunk, ami ilyenkor szükséges, de nem tért soha többé magához a szerencsétlen kisgyermek" - mondta a szomszéd a Blikknek. Hozzátette, a mentősök is nagyon hamar kiérkeztek, majd egy órán át próbálták újraéleszteni a gyermeket, de nem sikerült.

"A szülei teljesen összeroppantak,

egymás kezét fogva néztek, ahogy a mentősök harcolnak a babájuk életéért, és közben ömlöttek a könnyeik" - tette még hozzá a szomszéd. A lap úgy tudja, a rendőrség vizsgálja a tragédia körülményeit, orvosszakértő is dolgozik az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.