Dráma! Kizuhant az ablakon egy magyar kisfiú Írországban

Forrás: Thinkstock -
ablak Írország baleset kórház esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég borzalmas tragédia történt a magyar családdal: kisfiuk kizuhant írországi otthonuk ablakából. Az édesanya megosztotta a szörnyűség részleteit, ami egy pillanat alatt történt. Épp csak annyira hagyta magára a kisfiát, hogy vizet hozzon neki.

Már hatalmas a boldogság a családban, ugyanis az ablakból kiesett kisfiú mosolyogva szaladgál a dublini kórház folyosóján, azonban nemrég még nem volt ilyen vidám a helyzet: az életéért aggódtak a szülők. Az édesanya úgy döntött, megosztja a tragédia részleteit, mert rengeteg valótlanság jelent meg róluk.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Ketten voltunk otthon Kristófkával, a kutyával játszott, majd felmászott a kanapéra, ami közvetlenül az ablakunk alatt van. Nem igaz, hogy magára hagytam a lakásban, ilyet soha nem tennék.

"Végig ott ültem vele szemben és figyeltem, csak akkor mentem ki a konyhába, amikor inni kért.

Aztán már csak a puffanást hallottam, és rohantam le a ház el, mint egy őrült" - mondta a kisfiú édesanyja a Blikknek. A gyermek betonra esett, koponyája megsérült, de szerencsére hamar ott volt a segítség. Megműtötték, és mára már sokkal jobban van. A vizsgálatok szerint a gyermeknek nem lesznek maradandó sérülései, tökéletesen felépülhet.

"Amikor már beszélni is tudott, a betegágyán a kiskutyáját kereste. Imádják egymást a kutyával,

aki fel-alá járkál a lakásban nyugtalanul, amióta nincs otthon Kristóf. Nagyon bánt, hogy egyesek rossz szülőnek tartanak minket, miközben

mi tényleg ezért a kisfiúért élünk a feleségemmel.

Egy ilyen véletlen baleset bárkivel előfordulhat, de természetesen tanultunk belőle" - mondta az édesapa, aki annyit üzent mindenkinek, hogy ne ítélkezzenek mások felett.

Közeleg a tél: Ilyen lesz a hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20161003-kozeleg-a-tel-avagy-ilyen-lesz-oktober-elso-hetenek-idojarasa.htmlEzen a héten végleg el kell búcsúznunk az indiánnyártól. Lássuk hát, milyen időjárás vár ránk a héten! NewsOrigo120-szor erőszakolta meg 13 éves áldozatát a brutális pedofilhttp://www.life.hu/news/20161002-120-szor-eroszakolta-meg-13-eves-aldozatat-a-brutalis-pedofil-lee-stuart-curley.htmlA londoni Lee Stuart Curley videóra vette szörnyűséges tettét, és mindezért csak 16 év börtönt kapott. News--Új, tökéletesen éles felvételek a Teréz körúti robbantórólhttp://www.life.hu/news/20161002-uj-tokeletesen-eles-felvetelek-a-terez-koruti-robbantorol-bolti-kamera-rogzitette.htmlÚjabb fénykép- és kamerafelvételeket tett közzé a Központi Nyomozó Főügyészség a Teréz körúti robbantóról. A rendőrség továbbra is a lakosság segítségét kéri az azonosításához, és egy, a helyszínen elhaladó kerékpáros jelentkezését is várják - írja az Origo.NewsOrigoÍgy mentették ki az egy hónapos csecsemőt a romok alólhttp://www.life.hu/news/20161001-egy-honapos-csecsemot-mentettek-ki-a-romok-alol-aleppoban.htmlEgy hónapos csecsemőt mentettek ki a romok alól a lankadatlan légicsapások sújtotta észak-szíriai Aleppóban. A világhálót pénteken bejárta a felvétel.NewsOrigoHosszú Katinka három első helyet söpört be Pekingbenhttp://www.life.hu/news/20160930-hosszu-katinka-uszono-pekingben-van-es-harom-elso-helyet-soport-be.htmlHosszú Katinka és párja, Shane Pekingben vannak, és ahogy az már csak lenni szokott, az úszónő megint tarolt. Gratulálunk!News--Hogy micsoda? Kylie Minogue fanszőrére vágyik Robbie Williamshttp://www.life.hu/news/20160930-robbie-williams-egy-musorban-arrol-beszelt-hogy-kuldjek-el-neki-kylie-minogue-fanszoret.htmlA botrányhős énekes rengeteg nővel bújt már ágyba. Erről vallott egy műsorban, majd egy elképesztő kéréssel zárta a beszélgetést. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.