Tragédia! Verseny közben halt szörnyet a világbajnok pilóta

Forrás: Dreamstime -
halál fa motorcsónak Massimo Rossi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy németországi verseny közben csapódott fának, és halt szörnyet a 24 éves motorcsónak-világbajnok, Massimo Rossi. Az olaszok szerint a Mosel folyón nem szabadott volna ilyen versenyt rendezni.

Szörnyethalt a 24 éves motorcsónak-világbajnok, aki az elmúlt két hónapban előbb a 250, majd a 350 köbcentis géposztály világbajnokságát nyerte meg. A Mosel folyón rendezett viadal azonban tragikus véget ért.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A fiatal Massimo Rossi egy kanyarban kirepült a járműből és egy fának csapódott. Kollégája, Vincenzo Iaconianni azzal kommentálta a borzalmas tragédiát, hogy ők többször figyelmeztettek arra mindenkit: a folyó nem elég széles, ezért túlságosan veszélyes.

"A mi szabályainkkal Olaszországban ez a tragédia nem történt volna meg"

- mondta a német Bildnek. A verseny szervezői egyelőre nem reagáltak.

Dráma! Kizuhant az ablakon egy magyar kisfiú Írországbanhttp://www.life.hu/news/20161003-mar-tud-jarni-az-irorszagi-magyar-csalad-kisfia-aki-kiesett-az-ablakon.htmlNemrég borzalmas tragédia történt a magyar családdal: kisfiuk kizuhant írországi otthonuk ablakából. Az édesanya megosztotta a szörnyűség részleteit, ami egy pillanat alatt történt. Épp csak annyira hagyta magára a kisfiát, hogy vizet hozzon neki. News--Közeleg a tél: Ilyen lesz a hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20161003-kozeleg-a-tel-avagy-ilyen-lesz-oktober-elso-hetenek-idojarasa.htmlEzen a héten végleg el kell búcsúznunk az indiánnyártól. Lássuk hát, milyen időjárás vár ránk a héten! NewsOrigo120-szor erőszakolta meg 13 éves áldozatát a brutális pedofilhttp://www.life.hu/news/20161002-120-szor-eroszakolta-meg-13-eves-aldozatat-a-brutalis-pedofil-lee-stuart-curley.htmlA londoni Lee Stuart Curley videóra vette szörnyűséges tettét, és mindezért csak 16 év börtönt kapott. News--Új, tökéletesen éles felvételek a Teréz körúti robbantórólhttp://www.life.hu/news/20161002-uj-tokeletesen-eles-felvetelek-a-terez-koruti-robbantorol-bolti-kamera-rogzitette.htmlÚjabb fénykép- és kamerafelvételeket tett közzé a Központi Nyomozó Főügyészség a Teréz körúti robbantóról. A rendőrség továbbra is a lakosság segítségét kéri az azonosításához, és egy, a helyszínen elhaladó kerékpáros jelentkezését is várják – írja az Origo. NewsOrigoÍgy mentették ki az egy hónapos csecsemőt a romok alólhttp://www.life.hu/news/20161001-egy-honapos-csecsemot-mentettek-ki-a-romok-alol-aleppoban.htmlEgy hónapos csecsemőt mentettek ki a romok alól a lankadatlan légicsapások sújtotta észak-szíriai Aleppóban. A világhálót pénteken bejárta a felvétel.NewsOrigoVallott a Teréz körúton élő hajléktalan: "Az én táskámmal robbantottak"http://www.life.hu/news/20161001-terez-koruti-robbantas-harom-honapja-elloptak-a-helyszinen-elo-hajlektalan-taskajat-olyannal.htmlA Bors megkereste azt a hajléktalant, aki a Teréz körúton, a robbantás közvetlen közelében "lakik". A férfi a detonáció előtt eltűnt jól megszokott helyéről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.