Eltűnt 16 éves lányt keres a rendőrség

Forrás: Police.hu -
rendőrség eltűnés Sopron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy eltűnt 16 éves lányt keres a rendőrség, aki szeptember elején tűnt el egy intézetből. Azóta sem adott életjelet magáról.

Szeptember elején kapott kimenőt egy Sopron melletti intézetben Horváth Barbara, akit azóta sem láttak. Szeptember 4-én kellett volna visszatérnie, de azóta sem érkezett meg. Eltűnése óta senki sem tud hollétéről, írja a rendőrség saját honlapján. A 16 éves lány 160 centiméter magas, erős testalkatú, haja sötétbarna.

Forrás: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Horváth Barbaráról tud valamit, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a 06-96-417-329-es számot vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok egyikét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.